Miért nem kérdezted meg a pasit, ha csak a nő tűnt el?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 22. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 22. szombat 17:00

A tegnap hová tünt a szőke hőlgy a Hegedűs ből?? Tudja valaki? mert megjelentek Ss a nő eltűnt.Mi lehetett az oka
Hètfőn dèlelőtt a Hegedűs moziban leszek,uni vagyok,45 tapasztalt
Sziasztok 34 éves pasi vagyok, sose voltam még ilyen helyen, esetleg hétköznap napközben vagy délelőtt érdemes menni?
Illetve ha valaki megy szívesen csatlakoznék hozzá, sose voltam, nem tudom hogy működik.
Köszönöm
Privube írj légyszi
Illetve ha valaki megy szívesen csatlakoznék hozzá, sose voltam, nem tudom hogy működik.
Köszönöm
Privube írj légyszi

Ma 22.15-kor a Hegedüsben valaki cumizni öreg, de eleven faszt?
A tegnap hová tünt a szőke hőlgy a Hegedűs ből?? Tudja valaki? mert megjelentek Ss a nő eltűnt.Mi lehetett az oka
Ma esten7 utan passzivval taliznek hegedusben
Nincs , de szerintem bármelyik teremben szívesen látnak travit, a termek identitása eléggé összemosódott...
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2025. 02. 22. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok a Hegedüsben van travi terem?
Köszönjük a hölgynek a részvételt a Glory Cafe-ban! Többször is sikerült kivégeznie ráadásul mindezt közönség előtt, ami egy plusz izgalmat adott a dolognak.
Jó éjszakát mindenkinek, én ma tuti jól alszom...

A pàrocska megjelent de semmi.a csaj eltünt
Sziasztok
Holnap délelőtt 10:00-kor valaki Hegedűs?
Holnap délelőtt 10:00-kor valaki Hegedűs?
Sziasztok, engem érdekel a dolog és szívesen gyönyörködnék bennetek
(Ez egy válasz Marsapeti üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 08:39

Pénteken a Hegedűsben lennék a párommal 52é vékony hölgy. A terv szerint be nem szeretne venni senkit, de izgatja, hogy közönség előtt dugnám meg. 20-22h között. Nem vagyon ott nagyon tapasztalt. A hetero teremben ilyenkor sokan szoktak lenni?
Ezek szerint nem igazán kedvelt hely
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 19. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 18:22

Törölt felhasználó (4772619)

Sziasztok. Hatvanban a vasútállomásra szokott járni valaki?
Mindenféle testalkatú előfordul, a teltebbtől a soványig. A "nagyképűségről" annyit, hogy függ attól hogyan állnak hozzájuk. Velem még nem flegmázott egyik sem (igaz normálisan közelítettem mindenkihez).
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 17:43

szóló hőlgy re gondolsz? Vannak akkorák mind a medve.nem egyszer vóltam,még nagyképűek is
Sziasztok!most szopnek egy jot a 8.kerulet környéken !felmegyek szívesen és leszoplak
Nagy csomagos pasit keresek akinek magyarul: (nagy logós heréjű nagy faszut) ami nagyon ritka.
Ma Hegedűsbe valaki 14-től?
Ma egy kaland valaki? Érdekel a kanos és nagyfarkú pasasok, tele zacsival.
Pár esetleg délelőtt Hegedűs?
Enyhe biszex pár Budapestről?