Nagyon változó, van hogy egy nap 2-3 pár is van, máskor napokig egy sem. Szóló nő egyedül még ritkábban.
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyonn ritkán
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti pár vagyunk. Part hölgyet keresünk hosszú távra. Kérlek írj privátba,
Vasárnap a Gloryban lesz pároknak kedvezményes nap. Volna olyan pár ahol a férfi tag felavatná a hátsó kijáratot? Közben a hölgy tag nézné. Izgató volna számomra! Üdv.
Egy hónapja két egymást követő szombaton is volt, aztán hetekig semmi...
Én már igen…. Igaz én vittem
(Ez egy válasz Sportos 84Bp üzenetére (2025. 04. 02. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Én még sosem láttam ott nőt.
Sziasztok! Hölgyek szoktak lenni a hegedűs szexmoziba?
Csütörtök valaki 11 fél 12 körül valamelyik moziba?szopok szopatok, nyitott vagyok és akár sub is
Ki jön pénteken glory cafeba?

Sziasztok! Holnap, csütörtökön dél körül a király utcai moziban leszek. Nyitott vagyok mindenre . Privibe írj.
Ma délelőtt 11től a király mozi terembe nyíló kabinjában a széken maszkban pucsítva baszatnám magam szó nélkül. Vékony sportos szűk pasi vagyok.
Sziasztok. A hegedűsben vagyok szívesen kalandoznék párokkal......
Sziasztok! Valaki megy ma a hegedűs sex moziba 4 kerböl újpestről? 41 éves bi uni férfi vagyok!
Valóban első alkalom lenne,kipróbálnám a szopást valahol félhomályban vagy átlógatva. 45 éves kíváncsi ffias férj vagyok.
Sziasztok! Budapesti igényes párral, nővel ismerkednék, ha pedig úgy alakul, kalandoznék. Magas, 40-es, ugyancsak igényes férfi vagyok. Privátban elértek
Meglátjuk. Nem voltunk még ilyen helyen.
(Ez egy válasz Szalaja69 üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mana glory cafeba mennénk a feleségemmel kb este 18:00-19:00 olyan normális ápolt borotvált pasikat keresnénk akik a -féleségem popsiára vernék a farkukat ápolt igényes pasik max 40 éves korig vagy párokat keresünk Egymás előtti szexre írjatok privátba
Remek választás, a hely, és az időpont is
(Ez egy válasz 2024párban üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Az egy jó választás
sokan vannak péntekenként, kellemes mókák alakulnak ki
(Ez egy válasz 2024párban üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 04:56), amit ide kattintva olvashatsz)