Szia írj privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 19:05
hmmm, isteni a videóitok.
Törölt felhasználó (4781585)

Rendesen jó a hölgy,ahogy szereti a szexet...
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 06. 17. kedd 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A Hegedűs még tartja a színvonalat? Nemsokára újból ellatogatok ☺️
Sziasztok, ma este a Hegeedűsben érdekes lehet valakinek egy blowbang, bukkake esemény? térdelek s szopattok arcomra veritek.
Balatoalmádi glory, hölgy vagy pár ma 12-13 körül?
Teljesen. Mikor mész?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 17. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 06:42
Törölt felhasználó (4784159)

Sziasztok, ma este a Hegeedűsben érdekes lehet valakinek egy blowbang, bukkake esemény? térdelek s szopattok arcomra veritek.
Igen, mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 17. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 17. kedd 06:42
Törölt felhasználó (4784159)

Sziasztok. A hegedűsben vagyok szívesen kalandoznék....
Van elet?
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 06. 17. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szülinap miatt holnap estére tolódik
Nem volt valami jó a társaság.
(Ez egy válasz Kivancsi21per6 üzenetére (2025. 06. 17. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Este 8 után beugranék a Hegedűsbe társasozni. Volna beszálló játékostárs?
Mackós alkatú, határozott szopatóm keresem. Írj üzenetet!
Tegnap délután 3 óra előtt kicsivel jött a hegedűsbe egy magas fehér pólós, farmeros srác, ha magadra ismersz jelezz

Itt vagyok.. írj már rám.. és a képeim is látod.... szerintem jó vagyok a szádba
(Ez egy válasz peter31 üzenetére (2025. 06. 18. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon vagy környékén nincs valami hasonló hely?
Zala megyében hasonló hely??
Sziasztok!
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.

Sziasztok!
Csütörtökön 11.30 körül megyek Hegedűsbe. 18-35 közötti (vékony) passzív srác elkísérhetne. :P
Csütörtökön 11.30 körül megyek Hegedűsbe. 18-35 közötti (vékony) passzív srác elkísérhetne. :P
Sziasztok, sajnos most péntekre csúsztatom a dolgot, nem lenne elég időm jól felkészülni. 20.30kor tudok kezdeni mjad. A részletekért rámírhattok. Az eseményre biztonságos, megbízható, kulturált urakat keresek, akik részt vennének egy orálcentrikus bulin, ahol a hangsúly az arcra élvezésen van. Nincs dugás, csak száj, handjob + arcjáték. Részemről: CD (crossdresser), nyitott, tapasztalt, kíváncsi.
Keresett profil: 20–60 év közötti, ápolt, egészségtudatos, tisztelettudó férfiak. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha felelősen állsz a témához.
Keresett profil: 20–60 év közötti, ápolt, egészségtudatos, tisztelettudó férfiak. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha felelősen állsz a témához.