Merre vagy?
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 19:06

Sziasztok mai nap este szopatnek bp 11kerben szabadban vagy autoban apolt igenyes srac
Sziasztok mai nap este szopatnek bp 11kerben szabadban vagy autoban apolt igenyes srac
Szép estét! A Hegedűsben fél óra múlva, vagy később pár esetleg?
Valaki most kiraly utcai moziba aki cumizna azonnal nekem
vagy

ma 17-19 óra közt 34 éves, metélt farkú srácként keresek nőt vagy párt a Glory Caféban, ha jöttök, írjatok
Heló!
A már lentebb is említett Glory café a Baross utcában Péntek-Szombat jó szokott lenni, de van wrboldaluk is, ott részletek is vannak. (Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 11:40
A már lentebb is említett Glory café a Baross utcában Péntek-Szombat jó szokott lenni, de van wrboldaluk is, ott részletek is vannak. (Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Tudnátok tippeket adni, hogy hova lenne érdemes menni, ahol lehet párokkal, lányokkal beszélgetni, ismerkedni, és ha a helyzet is úgy kívánja lehet több is ....??
esztergomi aquaszigbe lesz valaki holnap?
A héten, napközben keresek hölgyet vagy párt a Balatonalmádi gloryhoz. Privát üzenet várok. Köszönöm.
Sziasztok
Délután melyik helyen lenne nagyobb ‘élet’?
Moto
Délután melyik helyen lenne nagyobb ‘élet’?

Moto
Esetleg valaki ma 13.ker környékén délután? 5 után? Egy jó cumira?
Volt egy-kèt komoly kalandom már a Hegedűs moziban, pènteken dèl-dèlután szeretnék egy jó kis többest elcsípni.
Lehet csak faszikkal
Lehet csak faszikkal
Keresem a kopasz hosszugatyas 30as urat a hegedusbol
Ha itt vagy irj!

Ha itt vagy irj!

Itt vagyok.. engem minden nap le kéne szopizni. Házhoz jövök.... mindenképpen
(Ez egy válasz bogga üzenetére (2025. 06. 24. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan ápolt, aktív pasit keresek, akit rendszeresen leszophatnék.
Balatonfűzfői vagyok és sok mindenre nyitott , megbeszélhetünk sok mindent ... 45/180/80 férfi
(Ez egy válasz Szexetkeresek75 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap dél körül pár nem tervez mennyi a hegedűs?be
Balatonalmádi ma 19:00 körül valaki?
Balatonalmádi ma valaki?
Bármelyik budapesti romkocsma-szórakozóhely?
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 11:40

Sziasztok! Tudnátok tippeket adni, hogy hova lenne érdemes menni, ahol lehet párokkal, lányokkal beszélgetni, ismerkedni, és ha a helyzet is úgy kívánja lehet több is ....??