Szerintem kizárólag az számít ki hogy viselkedik minden más lényegtelen.
(Ez egy válasz SandorGenyo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 20:39

Sziasztok erdekelne hogy egy olyan helyen mint pl a glory cafe ..
Mennyire "viselik" a cigany sracokat? Tök átlag normalis cigany srac vagyok de tartok tole hogy ..ki neznek vagy ilyesmi
Mennyire "viselik" a cigany sracokat? Tök átlag normalis cigany srac vagyok de tartok tole hogy ..ki neznek vagy ilyesmi
Sziasztok erdekelne hogy egy olyan helyen mint pl a glory cafe ..
Szopatna most valaki Bp?
A Hegedűsben piszok ritkán vannak csajok. Pláne egyedül. Inkánb a Glory cafe ahol lányok is előfordulhatnak kicsit sűrűbben.
(Ez egy válasz grofo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, nem a fejedből kell kiverni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 18:19

Törölt felhasználó (4783553)

Már megint ki kell vernem a fiúkat a fejemből
Már megint ki kell vernem a fiúkat a fejemből
Én is telibe élveznèk egyett kettőt
(Ez egy válasz grofo üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valaki kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
Csajszik vannak ? Akikkel lehet játszadozni?
Holnap Hegedűs moziban szopatnèk egy nagyot,akár többesben is,11-14 között lent leszek.
Magas,ápolt 40es
Magas,ápolt 40es
Naaa...senki nem akar leszopizni? Esztergom aquaszigbe? jól van fiukàk....ti tudjàtok.... csodàsat srácok...
Merre vagy?
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 19:06

Sziasztok mai nap este szopatnek bp 11kerben szabadban vagy autoban apolt igenyes srac
Sziasztok mai nap este szopatnek bp 11kerben szabadban vagy autoban apolt igenyes srac
Szép estét! A Hegedűsben fél óra múlva, vagy később pár esetleg?
Valaki most kiraly utcai moziba aki cumizna azonnal nekem
vagy

ma 17-19 óra közt 34 éves, metélt farkú srácként keresek nőt vagy párt a Glory Caféban, ha jöttök, írjatok
Heló!
A már lentebb is említett Glory café a Baross utcában Péntek-Szombat jó szokott lenni, de van wrboldaluk is, ott részletek is vannak. (Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 23. hétfő 11:40
A már lentebb is említett Glory café a Baross utcában Péntek-Szombat jó szokott lenni, de van wrboldaluk is, ott részletek is vannak. (Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 06. 23. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Tudnátok tippeket adni, hogy hova lenne érdemes menni, ahol lehet párokkal, lányokkal beszélgetni, ismerkedni, és ha a helyzet is úgy kívánja lehet több is ....??
esztergomi aquaszigbe lesz valaki holnap?
A héten, napközben keresek hölgyet vagy párt a Balatonalmádi gloryhoz. Privát üzenet várok. Köszönöm.
Sziasztok
Délután melyik helyen lenne nagyobb ‘élet’?
Moto
Délután melyik helyen lenne nagyobb ‘élet’?

Moto