Tököl tescoban lenne kapacitás egy lukat csinálni?
Ma kora este a Hegedűsben potens pasi?
Glory caféban Baross utca 30-ban találsz.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 15:22

sziasztok
budapesten keresek glory helyet, minnél privátabbat
Valaki Glory ma Pesten?
sziasztok
Hello!
Ma nyitáskor a Hegedűsben, lányok, párok, travik?
Privát üzenetet is várok, előre is köszönöm!
Ma nyitáskor a Hegedűsben, lányok, párok, travik?
Privát üzenetet is várok, előre is köszönöm!
Sziasztok ! Augusztus elején megyek fel Pestre pár napra. A14 kerületben van valami hely ahol Glory van ? Vagy valami hasonló hely ? Nem vagyok ismerős Pesten de annyira kiváncsi vagyok milyen lehet !? Ha esetleg van itt köztetek fiatal srác aki szívesen szopik az is érdekel . Nyilvános hely is jó
Holnap, szombat délután 17:00-17:45 liget Balatonalmádi.... Ha valaki aktív és szopatna.... Fehér papirzsepi a lyukon, jelzi hogy én vagyok ott... Tedd át és intézem szájjal végig
Ma este fél 10 körül, találkoznék egy aktív pasival!
Sziasztok! Vasárnap este Glorycafe megy valaki? Kinek mi a tapasztalata?
Üdv
Sose voltam de mennék , mit kell tenni elsőnek hol lehet levetkőzni stb ?
Sose voltam de mennék , mit kell tenni elsőnek hol lehet levetkőzni stb ?
Eddig még nem találtam a kedvemre valót
(Ez egy válasz normalis_bp üzenetére (2025. 07. 24. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
milyen a felhozatal?
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2025. 07. 24. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyelöre még lent vagyok
(Ez egy válasz bipart-szopatnek üzenetére (2025. 07. 24. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 24. csütörtök 18:01

Szia. Meddig leszel a hegedűsben? Először mennék és legkorábban 19- re érek oda :S
Sziasztok van aki levinne egy gloryban kezdő fiut... nyitott vagyok..ha jatszunk vagy mas is beszall , inkabb alarendelt lennek... Bp
Szia. Meddig leszel a hegedűsben? Először mennék és legkorábban 19- re érek oda :S
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2025. 07. 24. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyere szopj v szopas film közbe olajos fasz mászást is lehet nagyon Ll. Faszom gyere kenyeztesd
Persze
(Ez egy válasz JJScott39 üzenetére (2025. 07. 23. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűsbe jön most fiatalabb?
hello ma este 8 kor almádi liget wc valaki szopatna