Régóta sakkozok magamban hogy elugrok Glory Cafe-ba egy péntek vagy szombaton. Akik már jártak mit mondanak mikor a legérdemesebb lemenni szolo pasiként?
Pénteken, párommal megyunk a swingerforyou-ba, mindketten 30 évesek vagyunk, sportos testalkatúak, szívesen vennénk hölgy és szintén fiatal pár jelentkezését akikkel együtt mehetnenk
privát üzenetben tudunk egyeztetni a találkozóról

Pénteken este párok, glory Cafe? Párként szívesen osztoznak.
Inkább a Glory Cafét ajánlom. Mármint ha heterok vagytok..
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (tegnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:25

Milyen hely a Hegedüs utcai szexmozi? Mire lehet számítani? Bocs, nem tudom jobban megfogalmazni.
Milyen hely a Hegedüs utcai szexmozi? Mire lehet számítani? Bocs, nem tudom jobban megfogalmazni.
holnap csütörtökön délutána Hegedüsben lesz valaki esetleg innen?
Ha egymas utan 2x írsz akkor sem pár vagy hanem csak 1 pasi, értepmezd mit írtak ki
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (tegnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hanykor akkor csatlakoznek ha lehet mindenki örömére
????
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (tegnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma par a hegedusbe akik 2en cumiznak engem pl
20/5cm
(Ez egy válasz Joco725 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Kiraly utcaba szopatnek ma
Jonne ma most fel 4tol sex moziba
Nem én voltam, de átéltem ugyan ezt,. Péntek délután 5 felé a hegedűs moziban leszek.
(Ez egy válasz szepfarkumacisfiu üzenetére (tegnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:14

Akit tegnap gègèn élveztem... jól van? kicsit fulldoklot a farkamon... utánna még seggbe is élveztem.... nincs itt esetleg?
Sziasztok eljonne ma velem valaki a glory caffeba 17:00fele ??
Csak segíteni akartam .
(Ez egy válasz Dávid31 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Akit tegnap gègèn élveztem... jól van? kicsit fulldoklot a farkamon... utánna még seggbe is élveztem.... nincs itt esetleg?
Sziasztok. Most pénteken lesznek fiatal párok Glory caféban? Párként mennénk.
Hegedűsben van valaki egyébként??
Mégis felkerestél privátban
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 09. 16. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlap nélkül írogatsz hajnalonként. Mire számítasz?
(Ez egy válasz Dávid31 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)