Sziasztok!
Budapesten ma este?
Budapesten ma este?
10.perc múlva Hegedűs valaki?
Sziasztok mostanában király utca élveznek egy nagyott
Sziasztok.
Szombat este tervezi hölgy, vagy pár a hegedűs utcai szexmozi látogatását? Szívesen csatlakoznék hozzájuk
Szombat este tervezi hölgy, vagy pár a hegedűs utcai szexmozi látogatását? Szívesen csatlakoznék hozzájuk
Sziasztok!
Jó kötésű negyvenes( még nem, de mindjárt annyi ) keres nőt ma napközben Budapesten. Nem feltétlenül mozis (terveim szerint ott kabinban kettesben élvezkednénk, de a hölgy döntése alapján változhat a létszám). Más helyszín és helyzet is érdekel. Vonzódom a nálam idősebb nőkhöz is!
Jó kötésű negyvenes( még nem, de mindjárt annyi ) keres nőt ma napközben Budapesten. Nem feltétlenül mozis (terveim szerint ott kabinban kettesben élvezkednénk, de a hölgy döntése alapján változhat a létszám). Más helyszín és helyzet is érdekel. Vonzódom a nálam idősebb nőkhöz is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 19:56
Törölt felhasználó (4794679)
Budapesten, holnap este a VIII kerben, aktiv partnert keresek,hely van.
Budapesten melyik sexmoziba érdemes lemenni, ahol üríteni is tudok 2szer 3 szor nők párok előnybe
Sziasztok!
Sziasztok! Pénteken, immár harmadik alkalommal megyek hegedűs moziba, az előző kettő alkalommal nem jártam sikerrel, sajnos számomra túl "meleg" volt a helyzet. Esetleg ezen a pénteken lehet ez másképp? Vagy inkább ne is eröltessem?
Sziasztok esetleg ilyen hivatalos gloryhely van nogradba vagy Heves megyebe?
Inkább menj a glory caffe na a Baross utcába a 32esek terénél. Ott biztos lessz kapásalod. Ha máshogy nem 22,:30 kor a napi gang Bang party.
(Ez egy válasz Saviorman üzenetére (2025. 10. 01. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 01. szerda 10:29
Sziasztok! Pénteken, immár harmadik alkalommal megyek hegedűs moziba, az előző kettő alkalommal nem jártam sikerrel, sajnos számomra túl "meleg" volt a helyzet. Esetleg ezen a pénteken lehet ez másképp? Vagy inkább ne is eröltessem?
Sziasztok. Jövő héten valaki tervez jönni a hegedűsbe? Szopatnék egyet
Dunakeszi Auchan valaki kölcsönös hoki
Holnap, pénteken Balatonalmádi glory hole-ban délután 17 óra körül passzívként szívesen elégítenék ki aktív férfiakat szájjal
Légyszi engem!! Hetero vagyok, hónapok óta nem elégülök ki. Pasi tudás kell nekem.
(Ez egy válasz Gabesz_hun üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 15:31
Holnap, pénteken Balatonalmádi glory hole-ban délután 17 óra körül passzívként szívesen elégítenék ki aktív férfiakat szájjal
Én ma ott leszek 17 órakor Almádiban a belső fülkében passzívként, hogyha érkezik aktív férfi, akkor ki fog elégülni a szám által, ha igényli
(Ez egy válasz Hedgie üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 23:47
Légyszi engem!! Hetero vagyok, hónapok óta nem elégülök ki. Pasi tudás kell nekem.
Valaki ma jönne a Király utcai intézménybe a déli órákban?
Sziasztok! Mennyibe kerül a belépő moziba?

vazelinator

mrmrs86