Ha már péntek van, ilyen hat fele lehet valami mozgás valamelyik moziban?
Sziasztok! Mennyibe kerül a belépő moziba?
Valaki ma jönne a Király utcai intézménybe a déli órákban?
Én ma ott leszek 17 órakor Almádiban a belső fülkében passzívként, hogyha érkezik aktív férfi, akkor ki fog elégülni a szám által, ha igényli
(Ez egy válasz Hedgie üzenetére (tegnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:47

Légyszi engem!! Hetero vagyok, hónapok óta nem elégülök ki. Pasi tudás kell nekem.
Légyszi engem!! Hetero vagyok, hónapok óta nem elégülök ki. Pasi tudás kell nekem.
(Ez egy válasz Gabesz_hun üzenetére (tegnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:31

Holnap, pénteken Balatonalmádi glory hole-ban délután 17 óra körül passzívként szívesen elégítenék ki aktív férfiakat szájjal
Holnap, pénteken Balatonalmádi glory hole-ban délután 17 óra körül passzívként szívesen elégítenék ki aktív férfiakat szájjal
Dunakeszi Auchan valaki kölcsönös hoki
Sziasztok. Jövő héten valaki tervez jönni a hegedűsbe? Szopatnék egyet
Inkább menj a glory caffe na a Baross utcába a 32esek terénél. Ott biztos lessz kapásalod. Ha máshogy nem 22,:30 kor a napi gang Bang party.
(Ez egy válasz Saviorman üzenetére (2025. 10. 01. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 01. szerda 10:29

Sziasztok! Pénteken, immár harmadik alkalommal megyek hegedűs moziba, az előző kettő alkalommal nem jártam sikerrel, sajnos számomra túl "meleg" volt a helyzet. Esetleg ezen a pénteken lehet ez másképp? Vagy inkább ne is eröltessem?
Sziasztok esetleg ilyen hivatalos gloryhely van nogradba vagy Heves megyebe?
Sziasztok! Pénteken, immár harmadik alkalommal megyek hegedűs moziba, az előző kettő alkalommal nem jártam sikerrel, sajnos számomra túl "meleg" volt a helyzet. Esetleg ezen a pénteken lehet ez másképp? Vagy inkább ne is eröltessem?
Dél körül megyek Hegedűsbe kipróbálni milyen, szívesen “ismerkedek”

Sziasztok!

Budapesten melyik sexmoziba érdemes lemenni, ahol üríteni is tudok 2szer 3 szor nők párok előnybe
Budapesten, holnap este a VIII kerben, aktiv partnert keresek,hely van.
Sziasztok mostanában király utca élveznek egy nagyott
(Ez egy válasz Need for speed üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Jó kötésű negyvenes( még nem, de mindjárt annyi ) keres nőt ma napközben Budapesten. Nem feltétlenül mozis (terveim szerint ott kabinban kettesben élvezkednénk, de a hölgy döntése alapján változhat a létszám). Más helyszín és helyzet is érdekel. Vonzódom a nálam idősebb nőkhöz is!
Jó kötésű negyvenes( még nem, de mindjárt annyi ) keres nőt ma napközben Budapesten. Nem feltétlenül mozis (terveim szerint ott kabinban kettesben élvezkednénk, de a hölgy döntése alapján változhat a létszám). Más helyszín és helyzet is érdekel. Vonzódom a nálam idősebb nőkhöz is!
Sziasztok.
Szombat este tervezi hölgy, vagy pár a hegedűs utcai szexmozi látogatását? Szívesen csatlakoznék hozzájuk
Szombat este tervezi hölgy, vagy pár a hegedűs utcai szexmozi látogatását? Szívesen csatlakoznék hozzájuk