Hali! Holnap reggel meglátogatom a békási gloryt! Kb 7- negyed 8 körül érek oda! Leginkább passzívként élvezkednék! Óvszer is lesz nálam, ha akarsz meg is d…..tsz! Valaki?
Pénteken Magnumba jön valaki? Egy jó többest keresek. Keressétek a bokaláncom. Ha látod,gyere oda,ne mondj semmit, vezess egy boxba. Jakuzziban vagy a környékén leszek 13 órától.
Sziasztok!
Szeretnék menni a Magnumba még sosem voltam, mik a lehetőségek egy újonccal, mennyire erőszakosak?!
Ha lehet privátban várom a választ! Köszi.
Szeretnék menni a Magnumba még sosem voltam, mik a lehetőségek egy újonccal, mennyire erőszakosak?!
Ha lehet privátban várom a választ! Köszi.
Most megyek a Magnumba.
20/6 vagyok.
Barmi lehet
20/6 vagyok.
Barmi lehet
Ma du. 3 körül Magnum szaunás kaland?
Hát, én úgy 20-ból egy alkalommal találkoztam ilyennel. Szóval jellemzőnek nem mondanám.
(Ez egy válasz HardonBP üzenetére (2026. 02. 21. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 21. szombat 17:24
Tegnap ekkora mozgás volt a gloryban és a hegedűsben? Tényleg mostanság járnak párok is a Hegedűs moziba?
lehet érdemes lenne újra lenezenem oda. :P
Ma délelőtt a Hegedűsbe jönne valaki?
20/6 vagyok
Bármi lehetséges
20/6 vagyok
Bármi lehetséges
Kedd esti blowbang, bukkake izgis lehet-e valakiknak valmelyik szexmozbiban?
15tol 17ig szopás szoptatás dugás
Hegedűs Gyula szex mozi ba most dugás szopás szoptatás fiatal fiú vagyok
Ohhh de jó volt seggből szájba... és a kicsikee hogy nyelte a spermàt..ohhh igen...ahhh
Hegedűsben én az ellenkezőjét tapasztaltam az elmúlt két latogatasomkor.
(Ez egy válasz HardonBP üzenetére (2026. 02. 21. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 21. szombat 17:24
Tegnap ekkora mozgás volt a gloryban és a hegedűsben? Tényleg mostanság járnak párok is a Hegedűs moziba?
Lehet hogy találkoztunk is
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is!
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Ma este megyünk a swinger 4 be a 12 kerületbe
Ott mindig van !
(Ez egy válasz Norbi525 üzenetére (2026. 02. 21. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Gloryba mi is megyünk.....van nagy kan?
Sziasztok mèg sose voltam megy ma valaki komárom megyèből ahová befèrek?

vazelinator

Barbie White