szívesen szereznék mozis élményeket, jelentkezzetek privátban és egyeztessünk helyet meg időpontot!
Köszönjük...
Sziasztok, lesz ma lent pár akihez csatlakozni lehetne ?
Sziasztok hétfőn (02.27.) délután 15 óra körül ellátogatnék egy szexmoziba. Kísérőnek párokkal vagy lányokkal ismerkednék.
Pár, vagy hölgy készül ma az új Gloryba?
Kezdö bi fiuval néznék filmet nálam...kezdö /mint én/ vagy kiváncsi hetero szimpatia fontos!!!
Milyen az új glory?..Volt valaki?..
Az új Glory engem is érdekelne-milyen lett?
Ma este lenézek, más is tervezi?
Nem, de megnézném...
(Ez egy válasz csuszi nyuszi üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma este gloryba megy?
Vasárnap zárva. Ne ma menj!
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 11:57
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az új Glory engem is érdekelne-milyen lett?
Holnap délután 3kor lemegyek a dob utcai moziba ,párhoz csatlakoznék.
üdv !
Milyen az új glory? érdemes megnézni ?
Milyen az új glory? érdemes megnézni ?
Igen-igen!-néztem a weblapon!
Úgyhogy áttettem mára a látogatást!
Te/ti lent lesztek? Mások tervezik? (Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgyhogy áttettem mára a látogatást!
Te/ti lent lesztek? Mások tervezik? (Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Budapesti páral mennék szexmoziba
44/êves vékony sportos pasi vagyok
44/êves vékony sportos pasi vagyok
Remèlhetõleg olyan jo mint a régi. Gyertek le délutàn/este.
(Ez egy válasz emese43 üzenetére (2017. 02. 27. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti nagyfarku bi pasit keresek,legyen helyed és meglátogatlak
Ki lessz ma a gloryba megy le valaki?
10 nő legalább volt, csak ők nem írogattak, hanem ott voltak!
(Ez egy válasz sexxx21 üzenetére (2017. 02. 27. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sexxx21 üzenetére (2017. 02. 27. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Na.....Erről van szó....Kevés duma sok sex...Sajnálom,hogy szombaton nemvoltunk ott.
(Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 02. 27. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

Réka85
Ruby