Hát itt nagy össze-visszaság van szeretkezni lehet akár napokon keresztül is de pl ha konkrétan egy szopatásról van szó aból elég 5-10 perc utána már megkerdezik,hogy odafigyelek e mi történik
Egyesek itt eltévesztették a topic címét és nem azt írták hogy mennyi egy átlagos szeretkezés időtartama, hanem hogy mennyi egy átlagos aktus /gy.k.: dugás/ időtartama. Szeretkezésnél előjáték is van! Aminek legalább fél óráig illendő tartania, de ez ugye egyrészt attól is függ hogy mennyire van kiéhezve a párocska egymásra meg attól is hogy a nő mennyire könnyen vagy nehezen jut el az orgazmusig a férfihez képest, tehát ez tapasztalást igényel, és most nem arra gondoltam hogy gépiesen az időt kell nézni hanem a nő visszajelzéseit. Igen is szükség van előjátékra, a nő kényeztetésére mert ha kapom faszom aztán baszok hozzáállással megy, akkor eléggé valószínűtlen hogy a nő átél egy orgazmust amíg a féri ki nem dől. Általában itt gyökeredzik a szexuális kielégületlenség miatti megcsalás oka! Én speciel imádok kényeztetni, jobb szeretek adni mint kapni és előfordul hogy a nyelvem által 4x lesz orgazmusa a páromnak míg az ötödiket aktus közben éli meg!
előrehoztam skylinegtr kedvéért
Nos, attól függ, ki - kit mennyire szeret, vagy mennyire kíván? Milyen rég voltak együtt, és mennyire vannak felturbózva egymás iránt? Egyáltalán tudják e, mi az, hogy szeretkezés, vagy csak az orgazmus ténye a cél? Ha magamról beszélek, akkor általában egy óra, vagy kicsit több annál, és akkor általában 1:1 az arány:-)
Fáradtan vagyok az igazi..... ilyenkor néha 1 óránál is tovább bírom az elsőt! ;-)
Igazad van--az már szerelMESkedés.azt pedig bármeddig el lehet húzni
1 X-er? Nekem v. 5-6 szor elmegy, mire én 1X-er... :)
Hmm, átmegyünk melldöngetésbe? Bibi nekem 43napig volt erekcióm és a nőm 34milliószor élvezett el, számoltam :P
szerintem at attól is függ hogy valaki gumiba csinálja vagy nem én szerintem legalábbis
7 másodperc
Szerintem az,hogy mennnnyi ideig tart függggg a helytől és a stílustól.Ahogy spontán jön.De szerintem ha a tényleges aktust vesssssszük akkor senki ne mondja,hogy jó egy órán keresztül folyamatossan dugni!
5pectől egészen 1óráig
Megjöttem már el is mentem
Egyetértek!
Így tarthat egy együttlét akár fél napig, ami után az ember elalvás előtt remegő testtel lehell csókot a Kedvese ajkára :) (Ez egy válasz Scorpio85 üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 29. vasárnap 04:10
Így tarthat egy együttlét akár fél napig, ami után az ember elalvás előtt remegő testtel lehell csókot a Kedvese ajkára :) (Ez egy válasz Scorpio85 üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyesek itt eltévesztették a topic címét és nem azt írták hogy mennyi egy átlagos szeretkezés időtartama, hanem hogy mennyi egy átlagos aktus /gy.k.: dugás/ időtartama. Szeretkezésnél előjáték is van! Aminek legalább fél óráig illendő tartania, de ez ugye egyrészt attól is függ hogy mennyire van kiéhezve a párocska egymásra meg attól is hogy a nő mennyire könnyen vagy nehezen jut el az orgazmusig a férfihez képest, tehát ez tapasztalást igényel, és most nem arra gondoltam hogy gépiesen az időt kell nézni hanem a nő visszajelzéseit. Igen is szükség van előjátékra, a nő kényeztetésére mert ha kapom faszom aztán baszok hozzáállással megy, akkor eléggé valószínűtlen hogy a nő átél egy orgazmust amíg a féri ki nem dől. Általában itt gyökeredzik a szexuális kielégületlenség miatti megcsalás oka! Én speciel imádok kényeztetni, jobb szeretek adni mint kapni és előfordul hogy a nyelvem által 4x lesz orgazmusa a páromnak míg az ötödiket aktus közben éli meg!
Kérdés mikor kezdődik a szeretkezés?
Az "ágybabújás"kor vagy ha már bedugtad?
Mert a kettő között elég sok idő eltelhet, mindkét fél örömére.
Na hát én is visszaolvashattam volna, mielött osztom az észt!
Bocs! (Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 17:36
Bocs! (Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdés mikor kezdődik a szeretkezés?
Szerintem is sokmindentöl függ, de az a 1 - 2 óra az ideális. Szerintem.
nalam 1-2 ora ha fardtak vagyunk, ha meg nem akkor 3-4 orat szoktunk szeretkezni, vagy esetleg egesz nap:)
nálunk kb 30-50 perc... hangulattól függ...
Sajnos aki nem időmilliomos azt sürgeti valamiylen szitnen midnig az idő...ígyhát 40-80perc előjátékkal együtt aztán vissza midnent a régibe:P

Coleman