Nálunk az átlagos olyan 1,5-2 óra. Én azonban fontosnak tartom azokat az órákat, amikor látjuk a másikon hogy kíván, kerülget, hozzámér, méreget, nyilván eszébe jut (ha nem mondja ki) mit tesz velem záros határidőn belül.
Szex után pedig őrültségeket szoktunk beszélni, álmodozunk, tervezgetjük a jövőt, egyszóval teljesen felszabadultak vagyunk. Szóval a klasszikus szex elötti-utáni idő szerintem nem általánosítható, hiszen mire mondjuk azt hogy szeretkezés (mikor kezdődik és mikor van vége)?
Szex után pedig őrültségeket szoktunk beszélni, álmodozunk, tervezgetjük a jövőt, egyszóval teljesen felszabadultak vagyunk. Szóval a klasszikus szex elötti-utáni idő szerintem nem általánosítható, hiszen mire mondjuk azt hogy szeretkezés (mikor kezdődik és mikor van vége)?
Hát kedvtol fuggoen 10 perctol 1 oráig is lehet. Tovább nem látom értelmét.
Én aztán ezt tudom dehát az élet ezt produkálta
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos ez nem vicc
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 20:50

Erre szoktam viccesen mondani hogy házzaság ellőt egy éjszaka 5ször,most meg 5 nap alat jó ha 1szer
Van itt rengeteg idotartam a 7 masodperctol egeszen a felnaposig, de szerintem mindketto elofordul egy parkapcsolatban. Ahogy eppen a helyzet hozza, van amikor egy gyors-vad szeretkezes elegit ki, van amikor az orakig tarto kenyeztetes az igazi. Helyzettol fugg.
4 órás szex????? elég lagymatag tempód lehet....
(Ez egy válasz blasinator2 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 17:47

nalam 1-2 ora ha fardtak vagyunk, ha meg nem akkor 3-4 orat szoktunk szeretkezni, vagy esetleg egesz nap:)
hülye vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 20:16
Törölt felhasználó (100967)

Hat mi ugy 30 perctol felfele szoktunk kb 2 ora az atlag es elofordul, h egy nap otszor
, de isteni.

Erre szoktam viccesen mondani hogy házzaság ellőt egy éjszaka 5ször,most meg 5 nap alat jó ha 1szer
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 20:16
Törölt felhasználó (100967)

Hat mi ugy 30 perctol felfele szoktunk kb 2 ora az atlag es elofordul, h egy nap otszor
, de isteni.

, de isteni.

Ha napok otta nem voltunk együtt,volt hogy "ráfordulta belöktem lefordultam"1 perc alatt,normáli kipihent esetbben "előjáték,produkcio,tisztálkodás"30 perc körül.
Sajnos aki nem időmilliomos azt sürgeti valamiylen szitnen midnig az idő...ígyhát 40-80perc előjátékkal együtt aztán vissza midnent a régibe:P
nálunk kb 30-50 perc... hangulattól függ...
nalam 1-2 ora ha fardtak vagyunk, ha meg nem akkor 3-4 orat szoktunk szeretkezni, vagy esetleg egesz nap:)
Szerintem is sokmindentöl függ, de az a 1 - 2 óra az ideális. Szerintem.
Na hát én is visszaolvashattam volna, mielött osztom az észt!
Bocs! (Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 17:36
Bocs! (Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérdés mikor kezdődik a szeretkezés?
Az "ágybabújás"kor vagy ha már bedugtad?
Mert a kettő között elég sok idő eltelhet, mindkét fél örömére.
Kérdés mikor kezdődik a szeretkezés?
Egyetértek!
Így tarthat egy együttlét akár fél napig, ami után az ember elalvás előtt remegő testtel lehell csókot a Kedvese ajkára :) (Ez egy válasz Scorpio85 üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 29. vasárnap 04:10

Így tarthat egy együttlét akár fél napig, ami után az ember elalvás előtt remegő testtel lehell csókot a Kedvese ajkára :) (Ez egy válasz Scorpio85 üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 04:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyesek itt eltévesztették a topic címét és nem azt írták hogy mennyi egy átlagos szeretkezés időtartama, hanem hogy mennyi egy átlagos aktus /gy.k.: dugás/ időtartama. Szeretkezésnél előjáték is van! Aminek legalább fél óráig illendő tartania, de ez ugye egyrészt attól is függ hogy mennyire van kiéhezve a párocska egymásra meg attól is hogy a nő mennyire könnyen vagy nehezen jut el az orgazmusig a férfihez képest, tehát ez tapasztalást igényel, és most nem arra gondoltam hogy gépiesen az időt kell nézni hanem a nő visszajelzéseit. Igen is szükség van előjátékra, a nő kényeztetésére mert ha kapom faszom aztán baszok hozzáállással megy, akkor eléggé valószínűtlen hogy a nő átél egy orgazmust amíg a féri ki nem dől. Általában itt gyökeredzik a szexuális kielégületlenség miatti megcsalás oka! Én speciel imádok kényeztetni, jobb szeretek adni mint kapni és előfordul hogy a nyelvem által 4x lesz orgazmusa a páromnak míg az ötödiket aktus közben éli meg!
Megjöttem már el is mentem
5pectől egészen 1óráig
Szerintem az,hogy mennnnyi ideig tart függggg a helytől és a stílustól.Ahogy spontán jön.De szerintem ha a tényleges aktust vesssssszük akkor senki ne mondja,hogy jó egy órán keresztül folyamatossan dugni!