Nos???Mi az eredmèny?
(Ez egy válasz mackóbácsi üzenetére (2023. 12. 27. szerda 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 06:47

Engem már régóta foglalkoztat ez,de idáig nem mertem előhozni a nejemnek.Tegnap este egy kicsit spiccesek voltunk,vettem egy nagy levegőt és elmondtam,mit szeretnék legközelebb,vagyis ma este.Elmosolyodott és azt mondta:Rendben,próbáljuk ki!
Ólomlábakon megy az idő...
Ólomlábakon megy az idő...
Nemrég pár hete mi is kipróbáltuk. Feleségem hozta szóba. Nagyon izgatta. Bele is ült még utánna a kemény farkamba.A spermás pina nyalás is szóba került. Ez mindkettőnket izgat. Már nagyon várjuk.a megfelelő pillanatot mikor mind a ketten ráleszünk hangolódva
Imádom! A legjobbak egyike!
Jöhet!

Kipróbálnám izgatja a fantáziám,de sajnos a párom nem partner benne.
Hosszú évek után végre vettem a bátorságot és elmeséltem ezt a fajta vágyam
nagyon nehezen vettem rá magam, tartva a reakciótól. Nem értem miért, de idáig nem mertem elmondani neki. Most végre túl vagyok rajta. Már nagyon várom, hogy este együttlegyünk. Kíváncsi vagyok, mi fog történni, miután beleélvezek a szájába

Biztos,hogy egy szenvedélyes csókcsata
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 06:42

nagyon nehezen vettem rá magam, tartva a reakciótól. Nem értem miért, de idáig nem mertem elmondani neki. Most végre túl vagyok rajta. Már nagyon várom, hogy este együttlegyünk. Kíváncsi vagyok, mi fog történni, miután beleélvezek a szájába

Nekünk ez teljesen természetes, mindig csókolózunk azután is, ha a számba élvez.
Hogy sikerült az este? Várjuk az élménybeszámolót!
Minket is izgat a dolog, párszor már csináltuk, de sokszor úgy alakul, hogy már nem annyira akarom, miután elélveztem. Más is járt így?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)

A legjobb élmények egyike
Hogy sikerült az este,megtörtént a dolog?

Sziasztok! Eleinte bizarrnak hatott amikor az akkori barátnőm azt mondta hogy lenyeli, ha én is... Végül is lenyelte
meg én is
Kellemesebb élmény mint amilyennek elsőre gondoltam. Azóta sem nagyon találtam erre nőt, aki megtenné.

Kellemesebb élmény mint amilyennek elsőre gondoltam. Azóta sem nagyon találtam erre nőt, aki megtenné.
Nálunk rég óta ez a befejezés módja ,van hogy a combom is remeg utánna jó ideig!
(Ez egy válasz circumcised_ üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 07:25

Sziasztok! Eleinte bizarrnak hatott amikor az akkori barátnőm azt mondta hogy lenyeli, ha én is... Végül is lenyelte
meg én is

Dehogy történt :( mindketten belázasodtunk... Azóta covidosak vagyunk :( élni nincs erőnk... De már kezdünk jobban lenni végre, szóval nemsokára bevetés
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nálunk alap,mindketten èlvezzük!
Jobbulást nektek.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 07:21

Dehogy történt :( mindketten belázasodtunk... Azóta covidosak vagyunk :( élni nincs erőnk... De már kezdünk jobban lenni végre, szóval nemsokára bevetés

Köszi
már rendben
este szeretkeztünk is egy nagyot
a végén óriásit élveztem a szájába, rengeteg jött... De sajnos a csókocska elmaradt :( nem baj, majd ráerősítek, hogy mennyire vágyom rá
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem 2 covid volt, annyira kanos voltam közben, a párom meg immunins a covidra így meg is kaphattam a magamét.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 09:12

Köszi
már rendben
a végén óriásit élveztem a szájába, rengeteg jött... De sajnos a csókocska elmaradt :( nem baj, majd ráerősítek, hogy mennyire vágyom rá

Írd majd meg ha összejön
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 09:12

Köszi
már rendben

Sziasztok! Én sajnos még arra a vágyam kiélésére nem találtam nőt aki partner lenne abban, hogy ráélvezek a melleire és utána lenyalom róla a cuccot
Utána ha a szájába átcsorgathatnám az lenne a menyország

Utána ha a szájába átcsorgathatnám az lenne a menyország