Nagyon szeretem, csak ritkán adatik meg.
Én imádom csak kevesen csókolják vissza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 06:35
Törölt felhasználó (876621)

Egyebkent roppant izgato,kedvelem en is,mikor a spermas myelvem a partnerem szajaba dughatom
tizbol max.2 pasi,ha nyitott ilyenre:-(

Egy s..ggfej vagy, mindenkit csak fikázol
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 07:42

Törölt felhasználó (69371)

El ne hidd már, annyi igazság van az írásaiban, hogy kicsi a farka, és a fiúkat szereti. Nem valószínű, hogy van nője, akármit írogat. Csak egy álmodozó.
Te olyan okos vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 07:42

Törölt felhasználó (69371)

El ne hidd már, annyi igazság van az írásaiban, hogy kicsi a farka, és a fiúkat szereti. Nem valószínű, hogy van nője, akármit írogat. Csak egy álmodozó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 06:32
Törölt felhasználó (876621)

Ha,mondom ha..ez igaz,az viszont csunya,es izlestelen dolog,foleg a paroddal szemben.
Egyebkent roppant izgato,kedvelem en is,mikor a spermas myelvem a partnerem szajaba dughatom
tizbol max.2 pasi,ha nyitott ilyenre:-(

Ha,mondom ha..ez igaz,az viszont csunya,es izlestelen dolog,foleg a paroddal szemben.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 02. 26. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 26. szerda 10:09

én vertem már bele a sörömbe, és azt ittam meg. jól esett. ma reggel mikor csináltam a reggelit, belevertem a farkam a rántottába. közösen megettük a párommal. ő nem tudott róla
)) nem vette észre. kérdeztem h izlett-e neki, mondta hogy nagyon finom volt
már a kvjába is volt hogy belemasztiztam

Még sose volt rá alkalmam,h a saját spermám más szájából visszakapja, de szopás után smárolni már igen és az igen izgató volt.
Baromi izgató csókolózni szopás után

Üdv, szólj segítek
szívesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 19. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 19. szerda 16:00

Törölt felhasználó (888439)

Én ma arra készülök,hogy este a feleségem nagy melleiről fogom lenyalogatni a spermát.Kár,hogy csak az enyém lesz rajta. :(
Én szeretek a hölgy szájába élvezni (persze ha a hölgy is szeretni ha megteszik neki) és utána megcsókolni.
Jutalmul a jó sexért.
Jutalmul a jó sexért.
Na persze hagyjál már...
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 02. 26. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 26. szerda 10:09

én vertem már bele a sörömbe, és azt ittam meg. jól esett. ma reggel mikor csináltam a reggelit, belevertem a farkam a rántottába. közösen megettük a párommal. ő nem tudott róla

hmmm... izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 19. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 19. szerda 16:00
Törölt felhasználó (888439)

Én ma arra készülök,hogy este a feleségem nagy melleiről fogom lenyalogatni a spermát.Kár,hogy csak az enyém lesz rajta. :(
Nálunk ez úgy kezdődött hogy a párom szopás közben, amikor már nagyon fel vagyok izgúlva jön a farkamból a finom sós nedü (örömcsepp) amit a párom nagyon szeret ízlelgetni, és olyankor mindíg nagyokat sóhajt hogy mennyi finomság jött meg ilyenek ekkor általában megcsókol hogy átadhassa az érzést ami nagyon izgató tud lenni, de élvezés után már nem annyira élvezetes :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 23. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 23. vasárnap 17:46

Törölt felhasználó (881136)

Sziasztok!
nem tudom mennyire tartozik ide,tegnap este egy pohár pezsgőbe élvezett el a drágám,én meg megittam,utána
csókoloztunk!Hát nem mindennapi élmény volt az tuti...
nem tudom mennyire tartozik ide,tegnap este egy pohár pezsgőbe élvezett el a drágám,én meg megittam,utána

Lehet hogy,mást adna!Én is így kaptam rá,hogy a sajátom még oké,aztán.....
(Ez egy válasz Kiric üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 20:30

Sajátom útán semi gond, de egy idegen útán már nem szívesen nyalnám a barátnőmet. Azt ki tudja lehet a helyzet mast adna

Sajátom útán semi gond, de egy idegen útán már nem szívesen nyalnám a barátnőmet. Azt ki tudja lehet a helyzet mast adna

Teljesen máshogy működük felizgulva. Olyankor igazán az ösztönök vezérelnek.
(Ez egy válasz Pure Pleasure üzenetére (2014. 02. 18. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 18. kedd 08:41

Akkor többen is vagyunk ezzel így. Közben nagyon izgat de ahogy elélvezek nem vágyom rá!
Már mi is csináltunk hasonlót!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 23. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 23. vasárnap 17:46
Törölt felhasználó (881136)

Sziasztok!