Az elején nálunk is nehezen indult , de szerencsére ma már ez nem gond és jó, élvezetes úgy smárolni.
Teljesen lehetettlen olyan nőt találni akit ez izgat,meg hogy kinyaljam a punciból is a sajátom...

Nem tudom mitol tartasz... Elvezd szajba utana smarold le. Tetszeni fog neki. Meg neked is
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 01. 07. csütörtök 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egeszen más, és azt Ő kezdeményezte...
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2021. 01. 06. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 06. szerda 07:43

Erdekes, hogy gatlasaid vannak. Azzal kapcsolatban nem voltak gatlasaid hogy a parod megdugjon a huszon x centis vibrijevel? Ahhoz mit szolt?
Erdekes, hogy gatlasaid vannak. Azzal kapcsolatban nem voltak gatlasaid hogy a parod megdugjon a huszon x centis vibrijevel? Ahhoz mit szolt?
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 01. 06. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 06. szerda 07:38

Én attól félek mit szólna a párom... Sajnos ebben gátlásaim vannak
Én attól félek mit szólna a párom... Sajnos ebben gátlásaim vannak
Velünk kipróbálhatod...
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2020. 09. 05. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Szivesen kiprobálnám csak nincs kivel.
És élvezted?
(Ez egy válasz csikipapi üzenetére (2020. 09. 15. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 21:09

Múlt héten először volt de pici féket éreztem. Ma este újra neki futunk

Üdv.
1. Kezdet én kértem és szépen el játszottunk szájba élvezés után és a végén a partner lenyelte .
2. Kértem a csókot de lenyelte több alkalom és mindig lenyelte .
3. Bele élvezés spermás punci nyalás ,össze gyűjtve és úgy csók .
Mind elfogyott szép lassan élvezettel szerintem ö nyelt többet mert a hátán feküdt .
Élveztem nagyon !
1. Kezdet én kértem és szépen el játszottunk szájba élvezés után és a végén a partner lenyelte .
2. Kértem a csókot de lenyelte több alkalom és mindig lenyelte .
3. Bele élvezés spermás punci nyalás ,össze gyűjtve és úgy csók .
Mind elfogyott szép lassan élvezettel szerintem ö nyelt többet mert a hátán feküdt .
Élveztem nagyon !
Szivesen csokoloznák veletek!!!!
(Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 11:22

Ha ketten leszopunk egy pasit, akkor mi utána csókolózni szoktunk.

Sziasztok.
Én is csokoloznék veletek utánna, sőt... (Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 11:22
Én is csokoloznék veletek utánna, sőt... (Ez egy válasz érdipár8476 üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszerü! miután elélveztél rögtön odahúzod a fejét és mehet a csók!!!!
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 08:25

Nálunk sajnos még nem volt ilyen, bár egyszer kaptam egy kis ízelítőt : a páromnak mehet szájba mindig, de sosem nyeli le, kiköpi és kiöblíti a száját. Egyszer nem ment ki a mosdóba rendberakni magát miután leszopott, csak beleköpte egy zsepibe. Akkor nagyon beindultam. Forrón megcsókoltam. Még éreztem a spermám ízét a szájában. Nagyon vadul csókoltam. Ő nem is értette mi ütött belém

Nálunk sajnos még nem volt ilyen, bár egyszer kaptam egy kis ízelítőt : a páromnak mehet szájba mindig, de sosem nyeli le, kiköpi és kiöblíti a száját. Egyszer nem ment ki a mosdóba rendberakni magát miután leszopott, csak beleköpte egy zsepibe. Akkor nagyon beindultam. Forrón megcsókoltam. Még éreztem a spermám ízét a szájában. Nagyon vadul csókoltam. Ő nem is értette mi ütött belém

Múlt héten először volt de pici féket éreztem. Ma este újra neki futunk
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2020. 09. 15. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk nagyon jól működik és élvezzük!

Jó lenne olyan nőt találni akit ez izgat,de esélytelen,persze csak a saját spermával izgat a dolog..
Semmi gond nincs vele .
Nálam ez benne van, amikor nő orálisan elégít ki. Utána olyan tűzzel tud egy nő csókolózni, ami nehéz leírni.
Általában hagyjuk, hogy csók közben a sperma a melleire csorogjon...
Általában hagyjuk, hogy csók közben a sperma a melleire csorogjon...