ez is megvolt tegnap este

Nekem volt barátnőm aki közölte csak akkor nyel, ha élvezés után csókkal felezünk... mondván ha én undorodom a dologtól miért várom el tőle?
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2014. 04. 16. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 16. szerda 12:18

Szerintem ez egy folyamat, amíg valaki eljut odáig, hogy szájba élvezés után csókolózik. Kezdetben én sem voltam hajlandó lenyelni, spermával teli szájjal csókolózni meg pláne nem..de idővel eljutottam odáig, hogy lenyelem (sőt ÉLVEZEM, ha a páromnak ezzel örömet okozhatok) és minden rossz érzés nélkül csókolózni is képes vagyok utána...persze ehhez az kell, hogy érezzem, hogy a párom is AKARJA ezt!!!!
Szerintem ez egy folyamat, amíg valaki eljut odáig, hogy szájba élvezés után csókolózik. Kezdetben én sem voltam hajlandó lenyelni, spermával teli szájjal csókolózni meg pláne nem..de idővel eljutottam odáig, hogy lenyelem (sőt ÉLVEZEM, ha a páromnak ezzel örömet okozhatok) és minden rossz érzés nélkül csókolózni is képes vagyok utána...persze ehhez az kell, hogy érezzem, hogy a párom is AKARJA ezt!!!!
Nem mindenki spermaja jo izu, nem mondanam, h minden partneremet szivesen nyeltem..jelenleg habzsolom
es a vsok sem problema,van viszonzas
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 14. hétfő 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Sajnos még nem próbáltam,de kíváncsi vagyok milyen lehet.
én imádom érezni a sperma izét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 06:35
Törölt felhasználó (876621)

Egyebkent roppant izgato,kedvelem en is,mikor a spermas myelvem a partnerem szajaba dughatom
tizbol max.2 pasi,ha nyitott ilyenre:-(

Élvezetes dolog.. csak sajna ritka
Nagyon szeretem, csak ritkán adatik meg.
Én imádom csak kevesen csókolják vissza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 06:35

Egyebkent roppant izgato,kedvelem en is,mikor a spermas myelvem a partnerem szajaba dughatom

Egy s..ggfej vagy, mindenkit csak fikázol
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 07:42

Törölt felhasználó (69371)

El ne hidd már, annyi igazság van az írásaiban, hogy kicsi a farka, és a fiúkat szereti. Nem valószínű, hogy van nője, akármit írogat. Csak egy álmodozó.
Te olyan okos vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 07:42

Törölt felhasználó (69371)

El ne hidd már, annyi igazság van az írásaiban, hogy kicsi a farka, és a fiúkat szereti. Nem valószínű, hogy van nője, akármit írogat. Csak egy álmodozó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 06:32

Ha,mondom ha..ez igaz,az viszont csunya,es izlestelen dolog,foleg a paroddal szemben.

Ha,mondom ha..ez igaz,az viszont csunya,es izlestelen dolog,foleg a paroddal szemben.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 02. 26. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 26. szerda 10:09

én vertem már bele a sörömbe, és azt ittam meg. jól esett. ma reggel mikor csináltam a reggelit, belevertem a farkam a rántottába. közösen megettük a párommal. ő nem tudott róla
)) nem vette észre. kérdeztem h izlett-e neki, mondta hogy nagyon finom volt
már a kvjába is volt hogy belemasztiztam

Még sose volt rá alkalmam,h a saját spermám más szájából visszakapja, de szopás után smárolni már igen és az igen izgató volt.
Baromi izgató csókolózni szopás után

Üdv, szólj segítek
szívesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 19. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 19. szerda 16:00

Törölt felhasználó (888439)

Én ma arra készülök,hogy este a feleségem nagy melleiről fogom lenyalogatni a spermát.Kár,hogy csak az enyém lesz rajta. :(
Én szeretek a hölgy szájába élvezni (persze ha a hölgy is szeretni ha megteszik neki) és utána megcsókolni.
Jutalmul a jó sexért.
Jutalmul a jó sexért.
Na persze hagyjál már...
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 02. 26. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 26. szerda 10:09

én vertem már bele a sörömbe, és azt ittam meg. jól esett. ma reggel mikor csináltam a reggelit, belevertem a farkam a rántottába. közösen megettük a párommal. ő nem tudott róla
)) nem vette észre. kérdeztem h izlett-e neki, mondta hogy nagyon finom volt
már a kvjába is volt hogy belemasztiztam

hmmm... izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 19. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 19. szerda 16:00
Törölt felhasználó (888439)

Én ma arra készülök,hogy este a feleségem nagy melleiről fogom lenyalogatni a spermát.Kár,hogy csak az enyém lesz rajta. :(