Sexi-erotikus-izgató

A legizgatóbb a számomra a 69-es pózban egy nagy orgazmus! Teli van a szája finom spermával, én felszívom a punciból az élvezés nedveit azután forduló , csókolózás, had keveredjen a punci nedv az ondóval a szánkba. Közben a farkam be a pinácskába, jól begerjeszt, előfordult újabb élvezés a csók végére!
Nekem is volt már ilyen, nekem bejött
Viszont érdekes, hogy több nő ezt nem akarta.

Megtörtént többször is, de csak egyszer volt úgy hogy tele volt a szája, amit át is adott, de azt mondta nem akarja hogy hozzám kerüljön.
Ha már leszop a kedves még szép hogy megcsókolom. Ő is megcsókol, ha nyalakodtam előtte.
Mondjuk néha az első csóknál érzem még egy kicsit a gecim ízét a számban
Mondjuk néha az első csóknál érzem még egy kicsit a gecim ízét a számban

Ha megtette hogy örömöt okozott neked, mutatsd meg hogy nem csak "használod" és viszonozd is !!
Egy csajjal töbször megtettem a saját spermámat átvéve. Isteni volt. Itt mindegyik után megtettem volna a nővel. Beleállt a farkam.
Bevállalnám egy párral.
Bevállalnám egy párral.
Szerintem állati izgató!
Nálunk ilyen nem volt még, csak apró puszik. Hétvégén azonban szájba élvezés után csókolózni kezdtünk a párommal...nagyon izgató volt, újra felébredt bennem a vágy egy perc alatt...furcsa érzés volt, de nagyon izgató!
Ez igaz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 17. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 17. hétfő 17:30
Törölt felhasználó (863633)

a klasszikus ananász a legjobb megoldás!
Én ezt ajánlom!
)

Szerintem is teljesen rendben van ez
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 14:19
Törölt felhasználó (1027102)

Exbarátommal ez alap volt. Nyalás után is csóklóztunk, miután szoptam utana is. Szerintem semmi undorító nincsen benne. Sőt, miután a számba kaptam a "jutalmat" utána is csattant a csók.
a klasszikus ananász a legjobb megoldás!
Én ezt ajánlom!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 17. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 17. hétfő 14:31

Főtt tojástól is jobb lesz az íze!

Főtt tojástól is jobb lesz az íze!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 08. 15. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 15:23

Az édes dolgoktól,mint a cukor,vagy édes gyümölcsök fogyasztása után a sperma is édessé válik!

Én csókolóznék vele utána. Akarod?
(Ez egy válasz egy40es üzenetére (2014. 11. 03. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen termeszetes, barmikor!
Raadasul edesebb tipus vagyok...

Szeretjük nagyon mi is,finom....
Az édes dolgoktól,mint a cukor,vagy édes gyümölcsök fogyasztása után a sperma is édessé válik!
(Ez egy válasz SSomy üzenetére (2014. 11. 02. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 02. vasárnap 17:21

Sziasztok. Érdekes a téma. Vegetáriánus vagyok és a párom mondta hogy finom, és meg kellene kóstoljam. Azután egy ellenállhatatlan pillanatban sor került rá. Igaza volt, nagyon izgató tud lenni. Olvastam róla hogy a pia és a cigi nagyon elrontja az ízét. Ezeket mellőzzétek, nem kell vegának lenni, ez nálam csak plusz. Kellemes együttléteket kívánok mindenkinek.

Szia!Nem hogy nem undorító,hanem szerény véleményem szerint kimondottam afrodiziákumi hatást vált ki nálam!Puncit nyalni is imádok,és az exemmel is imádtam vadul csókozni,miután teleengedtem az érzéki száját spermával,majd az le is nyelte.Nagyon betudott nedvesedni tőle!
Pá-pá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 14:19

Exbarátommal ez alap volt. Nyalás után is csóklóztunk, miután szoptam utana is. Szerintem semmi undorító nincsen benne. Sőt, miután a számba kaptam a "jutalmat" utána is csattant a csók.
nekem is jöhet ha a nejem leszopott vagy közben