Sportos pasi 20/5-ös kis baráttal bulizna holnap este Hölgyel vagy Párral Gyöngyösön!
Techno,Rave kedvelők előnyben de nem kitétel!
20nm-es nappalimban lenne hely mindenre is!
Techno,Rave kedvelők előnyben de nem kitétel!
20nm-es nappalimban lenne hely mindenre is!
Belevaló, férfias nyitott dugni szerető pasikkal ismerkednék. Én női fehérneműt kedvelő, csajos, ápolt igényes crossdress vagyok…
Sziasztok, 2024.12.30 és vagy 31-re keresek bármit ami szex és izgalmas lehet.
27 éves vagyok és Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, vonzáskörnyékéről keresek elsősorban, de utazni tudok bármikor és néha helyem is akad.
Nőt, férfit, PÁROKAT... bármit meghallgatok és bármit meg lehet beszélni szerintem.
Nagy vágyam közé tartozik párhoz vagy többes esetleg csoportos bármihez is csatlakozni.
Helyileg én Jászárokszálláson vagyok, de tudok utazni természetesen.
Helyem csak késő este van esetleg.
Anyagiak kizárva.
Utazni tudok mivel van autóm így ezekre a napokra keresek elsősorban de a továbbiaktól sem zárkózom el így nem csak kizárólag ezekre a napokra keresek hanem máskorra is!
27 éves vagyok és Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, vonzáskörnyékéről keresek elsősorban, de utazni tudok bármikor és néha helyem is akad.
Nőt, férfit, PÁROKAT... bármit meghallgatok és bármit meg lehet beszélni szerintem.
Nagy vágyam közé tartozik párhoz vagy többes esetleg csoportos bármihez is csatlakozni.
Anyagiak kizárva.
Utazni tudok mivel van autóm így ezekre a napokra keresek elsősorban de a továbbiaktól sem zárkózom el így nem csak kizárólag ezekre a napokra keresek hanem máskorra is!

Sziasztok, 2024.12.30 és vagy 31-re keresek bármit ami szex és izgalmas lehet.
Anyagiak kizárva.
Anyagiak kizárva.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok.
Estére keresek hölgyet vagy párt. Megyek Pestre és egy kicsit kikapcsolódnék. Privátban írj ha lenne kedved
Köszönöm
Estére keresek hölgyet vagy párt. Megyek Pestre és egy kicsit kikapcsolódnék. Privátban írj ha lenne kedved

Köszönöm
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Helyem van, sportos bi uni vagyok.
Szentendre és kke?
Helyem van, sportos bi uni vagyok.
Sziasztok- most a Szépvölgyi parkolóban szopna valaki?
Dány és környéke?
Privátba írj
Privátba írj
Bocsi adminok de inkább hitelesíteni kellene a felhasználók ki valós ki nem. Így is nehéz a barátkozás.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 12:22

Ha probléma van egy felhasználóval, jelezzétek ügyfélszolgálatunknak, amennyiben a panasz jogos, intézkedünk!
Ha probléma van egy felhasználóval, jelezzétek ügyfélszolgálatunknak, amennyiben a panasz jogos, intézkedünk!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 02:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 02:35

Sziasztok!
Egy közös ismerősünk pontosan ugyanezt a sztorit, ugyanígy mesélte el nekem tegnap, ahogy Ti is leírtátok, csak az a hirdetés (buli) egy másik profilról, másik városban volt meghirdetve szombati (28.) napra! De pontosan ezekkel a paraméterekkel, hogy 15 ezer a beugró és 5 ezer előleget kért utalni! Természetesen nála sem jelentkezett az illető az utalást követően. Ezek szerint több helyen, több profilról, több bulit is hirdetett és jó páran utalhattak is neki!
Bemásolom a másikat, amely mögött 100%, hogy ugyanaz van, ez az Észak-Magyaro., Észak-Alföld és Alkalmi partnerkeresőkben is fent volt!
"" #25067 2024. 12. 27. péntek 16:44 Thor888 Sziasztok! Házi buli holnap Debrecenben! Több infó privát üzenetben""
Egy közös ismerősünk pontosan ugyanezt a sztorit, ugyanígy mesélte el nekem tegnap, ahogy Ti is leírtátok, csak az a hirdetés (buli) egy másik profilról, másik városban volt meghirdetve szombati (28.) napra! De pontosan ezekkel a paraméterekkel, hogy 15 ezer a beugró és 5 ezer előleget kért utalni! Természetesen nála sem jelentkezett az illető az utalást követően. Ezek szerint több helyen, több profilról, több bulit is hirdetett és jó páran utalhattak is neki!
Bemásolom a másikat, amely mögött 100%, hogy ugyanaz van, ez az Észak-Magyaro., Észak-Alföld és Alkalmi partnerkeresőkben is fent volt!
"" #25067 2024. 12. 27. péntek 16:44 Thor888 Sziasztok! Házi buli holnap Debrecenben! Több infó privát üzenetben""
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
A mai napon 5h után szeretnèk egy gyors kalandot találni hölggyelvagy párral. Hogy milyen szintű a kaland az rajtad is múlik, de olyat szeretnèk, ahol az ismeretlensèg izgalma megmarad. 3. ker vagy Solymár környèke.
Hello!
Ma este Budapesten párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Bármi érdekel! Érezzük jól magunkat!
Ma este Budapesten párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék!
Bármi érdekel! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok szilveszteri buliba szívesen csatlakoznánk lányhoz vagy párhoz fiatalabb vagy saját korosztályunk ból . De csoport is èrdekel.
Asszonyok lányok párok Gödöllőn ma 10 órától fogadok!Sportos igényes kan keres privi.
Szia
Helyem van.
Írjatok (Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 06:44

Helyem van.
Írjatok (Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Botozómat keresem,nagyobb farkú,igényes pasi személyében!
Helyed legyen!
Laura
Helyed legyen!
Laura
Hali
(Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 06:44

Helyed legyen!
Laura
Helyed legyen!
Laura
Helyed legyen!
Laura
Helyed legyen!
Laura