Sziasztok szilveszteri buliba szívesen csatlakoznánk lányhoz vagy párhoz fiatalabb vagy saját korosztályunk ból . De csoport is èrdekel.
Asszonyok lányok párok Gödöllőn ma 10 órától fogadok!Sportos igényes kan keres privi.
Szia
Helyem van.
Írjatok (Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 06:44

Helyem van.
Írjatok (Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Botozómat keresem,nagyobb farkú,igényes pasi személyében!
Helyed legyen!
Laura
Helyed legyen!
Laura
Hali
(Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 06:44

Helyed legyen!
Laura
Helyed legyen!
Laura
Helyed legyen!
Laura
Helyed legyen!
Laura
Hellyel rendelkező PÁROKKAL szívesen ismerkednénk csere nélküli egymás előtti szexre.
Asszonyok lányok párok ?
Sziasztok!
Egy közös ismerősünk pontosan ugyanezt a sztorit, ugyanígy mesélte el nekem tegnap, ahogy Ti is leírtátok, csak az a hirdetés (buli) egy másik profilról, másik városban volt meghirdetve szombati (28.) napra! De pontosan ezekkel a paraméterekkel, hogy 15 ezer a beugró és 5 ezer előleget kért utalni! Természetesen nála sem jelentkezett az illető az utalást követően. Ezek szerint több helyen, több profilról, több bulit is hirdetett és jó páran utalhattak is neki!
Bemásolom a másikat, amely mögött 100%, hogy ugyanaz van, ez az Észak-Magyaro., Észak-Alföld és Alkalmi partnerkeresőkben is fent volt!
"" #25067 2024. 12. 27. péntek 16:44 Thor888 Sziasztok! Házi buli holnap Debrecenben! Több infó privát üzenetben"" (Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 16:57
Egy közös ismerősünk pontosan ugyanezt a sztorit, ugyanígy mesélte el nekem tegnap, ahogy Ti is leírtátok, csak az a hirdetés (buli) egy másik profilról, másik városban volt meghirdetve szombati (28.) napra! De pontosan ezekkel a paraméterekkel, hogy 15 ezer a beugró és 5 ezer előleget kért utalni! Természetesen nála sem jelentkezett az illető az utalást követően. Ezek szerint több helyen, több profilról, több bulit is hirdetett és jó páran utalhattak is neki!
Bemásolom a másikat, amely mögött 100%, hogy ugyanaz van, ez az Észak-Magyaro., Észak-Alföld és Alkalmi partnerkeresőkben is fent volt!
"" #25067 2024. 12. 27. péntek 16:44 Thor888 Sziasztok! Házi buli holnap Debrecenben! Több infó privát üzenetben"" (Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmilyen buli nincsen, lehúzós banda. Meghirdették Zamárdiban a bulit 15 ezres beugróval és kértek 5 ezret előre. Ezzel még nincs is gond, más is csinálja így, még a nevüket is megadták, Németh Zsolt névre kérték az 5 ezret, de azóta nincs kommunikáció, se válasz se cím semmi. Költsétek orvosra a pénzt. Más is járt így ezzel a rohadt csaló bandával?
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Ha számít a minőség és a mennyiség írj

Estét. BUÉK.
Hölgy Pesti vagy környéki,aki egyedül van,Ma 1 kis kalandra
Hölgy Pesti vagy környéki,aki egyedül van,Ma 1 kis kalandra

Most éjszaka autóst szopnék! Baszhatsz is. Kor, alkat mindegy. Lehetsz, 70 éves is vagy, 140kg is. Számba, arcomra, seggemre mehet. Nagykőrös.
Bisex fiút keresünk szép mérettel, illetve ápolt borotvált igényes legyen! Külön öröm számunkra ha esetleg használ potencianövelőt!!! Várjuk a jelentkezőket!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Semmilyen buli nincsen, lehúzós banda. Meghirdették Zamárdiban a bulit 15 ezres beugróval és kértek 5 ezret előre. Ezzel még nincs is gond, más is csinálja így, még a nevüket is megadták, Németh Zsolt névre kérték az 5 ezret, de azóta nincs kommunikáció, se válasz se cím semmi. Költsétek orvosra a pénzt. Más is járt így ezzel a rohadt csaló bandával?
Népligetnél kukkolo pár vagy hölgy ma este 18:30 körül?
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Dány és környéke?
Privátba írj
Privátba írj
Sziasztok!
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Január 2-án vagy Január 3-án szaunázás napközben az új évben?
Igényes borotvált normális középkorú pasi vagyok, utazni tudok bárhova, hölgyet vagy párt keressek.
Irjatok privatban
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .