Vkinek lenne kedve ma este lejönni velem Tiszanánára, nudizni, szexpartyzni? Fiúk, párok?! Autóm nincs
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok! Csütörtök estére keresünk párokat Pest megyéből, Esetlek + 2 pasit
Sziasztok jó farkú férfit .!!!!Keresünk cuckoldra alkat sportos ,kor max 45 év .
Sziasztok. Aszód és környékén valaki valamire? Kocsi van.
Sziasztok ma 16:00tól Sóskúton Öreghegyen szopok és dughato is vagyok nálam 17:00ig
Bp-en 60 feletti párral vagy hölggyel ismerkednék! Részleteket privátban tudjuk megbeszélni.

Sziasztok.Mostra keresek valakit aki lecumizná a17/6 is farkamat.50 és pasi vagyok Újpalotárol.
Sziasztok!
Kedves, jófej budapesti pár barátságát keresem. Hármasban tapasztalat sportos ffi vagyok.
Kedves, jófej budapesti pár barátságát keresem. Hármasban tapasztalat sportos ffi vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Olyan nős, bi sportos vagy normál testalkatú srácokat keresek, akik rám hugyoznának szimpátia alapon . Ha némi alkoholtól ellazulsz, háztájékra is megyek a környéken . Szex nem érdekel.
Buszos, kamionos, átutazó, M3 autópálya Bagi kihajtható..
Buszos, kamionos, átutazó, M3 autópálya Bagi kihajtható..
Sziasztok!
Ma és holnap délutáni/esti négyes programot keresünk a Velencei-tónál!
50-es kedves pár vagyunk.
Ma és holnap délutáni/esti négyes programot keresünk a Velencei-tónál!
50-es kedves pár vagyunk.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell.
Gyömrő valaki ?
Csinos párokat keres a párosunk férfi tagja.
Hozzunk össze egy kellemes élményt
Hozzunk össze egy kellemes élményt

Párokat és Lányokat szívesen megismernénk........
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Hölgyet, párt keresek a héten, adatlapomnak megfelelően! Kérlek privát üzenetben keress!
Ma estére keresek férfias, hellyel rendelkező kanos pasit, aki kezelésbe venné formás fenekem.
2 fiatal, fitt férfi keres nőt vagy párt 3-asra/4-esre Budapesten és környékén.