Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!ma délutáni gangbang-re keresünk jó megjelenésű,sportos,30-50közötti,utazni tudó,fényképes adatlappal rendelkező pasikat.privat üzeneteket várunk Viber/WhatsApp
Sziasztok!
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót"
Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (intim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót"

Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (intim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
Solt-Kecskemét(Dunaharaszti) Barátnöt keresnék. Feleségemel társas magányban élek. Hiányzik a szeretet a törődés. Nem kimondottan sexet keresek. Bisex passzív vagyok.
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 75kg felett.
Privát keress
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 75kg felett.
Privát keress
Sziasztok! Ma reggel egy kellemes kaland nálam Gödöllőn? Hölgyek? Várom leveled!
Valaki tud prosti lelő helyeket a 9 kerületben? Boráros tér környékén?
Valaki tud prosti lelő helyeket a 9 kerületben? Boráros tér környékén?
Sziasztok, Bp-en keresek belevaló hölgyet az adatlapom szerint. 47 éves hetero férfi vagyok.
Már nagy érdeklődés miatt tettem fel,minél hamarabb hozzátok jusson!!GG ről nagyon sokan jönnek
2025.06.08.án. 15.00 órai kapunyitással.Kapuban welcome drink ! Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye: 17.00 órától Nyári swinger HABPARTY ,hawaii stillusban!!
Mindenkinek,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon Diszkó zene,tánc,
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: 17.00 órától Nyári swinger HABPARTY ,hawaii stillusban!!
Mindenkinek,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon Diszkó zene,tánc,
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa és környékéről????
Hello
Nőt vagy párt keresek akár hosszú távra is! Képek adatlapomon. 190/90 pasi 19/6 mérettel

Fogadnék párokat biszex alapon! Akár ittalvással is!
Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Kiváncsi hetero urat vagy biszex érdeklődésű srácot keresek aki még sosem próbálta a közös hokit,esetleg orál fiűvak de már régóta foglalkoztatja izgatja.Ha magadra ismersz kérlek irj egy Pestmegyei igényes ápolt vékony de sportos srácnak.Helyem van.Nagy mérettel előnyben de nem feltétel.
Olajos kézimunkára keresek pasit. Én csinálom neked, viszonzás kizárt

Valaki Alsónémedi és környékéről??
Mai nap aktív pasit keresek egy kis kalandra, vagy egy kis masszázsra Kecskeméten helyem van!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!