Sziasztok, péntekre keresek hölgyet Bp-en vagy környékén. Napközben, délután, este egyformán jó lehet. Több info az adatlapomon!
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..

Sziasztok !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran!
Sziasztok !
Ma este fogadnék kalandozni vágyó partnert/partnereket.
Ma este fogadnék kalandozni vágyó partnert/partnereket.
Nem csak egy bezabálós, leittasodó szilveszterre vágyó pár vagytok, hanem fontos nektek, hogy kivel búcsúztatjátok az óévet?
Nem ijedtek meg a saját nemetek érintésétől és önfeledten bele tudtok feledkezni a mindkét részről biszexszel fűszerezett szeretkezésbe? Füstmentes partnereket kerestek?
Szeretnétek egy négyes-hatos gabalyodással belépni 2025-be?
Írjatok, mindenkinek válaszolunk, aki megfelel a keresési feltételeinek!
Nem ijedtek meg a saját nemetek érintésétől és önfeledten bele tudtok feledkezni a mindkét részről biszexszel fűszerezett szeretkezésbe? Füstmentes partnereket kerestek?
Szeretnétek egy négyes-hatos gabalyodással belépni 2025-be?
Írjatok, mindenkinek válaszolunk, aki megfelel a keresési feltételeinek!
Jó reggelt! Ma 9 óráig fogadnék hölgyet ,párt csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
!Péntek estére keresünk pár vagy lányt haverommal ! kizárólag hetero alapon !
30 éves jófej srácok vagyunk
Budapest és környékéről
30 éves jófej srácok vagyunk
Budapest és környékéről
Sziasztok,
Ma este Budapesten (XIII) tudok fogadni hölgyet, párt. CSAK hetero alapon.
Sportos, normál testalkatú vagyok.
Gmail, Viber is van kommunikálni
Ma este Budapesten (XIII) tudok fogadni hölgyet, párt. CSAK hetero alapon.
Sportos, normál testalkatú vagyok.
Gmail, Viber is van kommunikálni
Sziasztok! Pár társaságát keresem. Kecskemétről max 1 óra utazásra. Nyitott vagyok sok mindenre. 37 éves vékony, intelligens férfi vagyok. Nem vagyok kezdő. Merek találkozni.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Sziasztok,
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
Holnap délelőtt Budapesten szopatnék, ápolt hetvenes vagyok normál mérettel. Hely kell
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
3.kerben masztizni egyet valaki?
Sziasztok,
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.
Üdv,
Sziasztok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.

Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal

Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.

Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.

Üdv,
Sziasztok.
Diszkrét pippantás nálam Neked. Bp 11 ker.

Sziasztok! Csütörtök napközbeni szabadidővel, ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Érden, Bp-n vagy ezek környékén. Hely jó, ha van. 18/4 intimmel tudnék kényeztetni és állítólag nagyon jól nyalok

Sziasztok! Jóképű, potens, diszkrét pasi csinos lányt vagy hölgyet masszírozna. Nem csak masszírozni tudok és szeretek
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!