Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Viber, Google chatem van!
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet akár napközbeni randira. Hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
Sziasztok,
Ma este biztonsagos kaland? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok.
Ma este biztonsagos kaland? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok.
Göd és környékén valaki most?
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok holnap reggel 8 kor valaki keleti ? Megyek dolgozni 9 re és abban az egy órában szeretnék valaki kedvére tenni.
Bi vagyok , páromrol van több mint 100 kép és videó is smile
Bi vagyok , páromrol van több mint 100 kép és videó is smile
Budapest és környékén kalandvágyó pár vagy hölgy?
Budapesten meglátogatnék párt közös hancúrra enyhe bi is belefér
Pár, hölgy reptér vagy Budapest környékén ma este?
Adatlapunk alapos átolvasása után várjuk azok leveleit akik magukra ismernek.....
Sziasztok ma kora este hölgy vagy pár társaságát keresem heteró alapon. Pest, vagy pest megye déli részén.
Sziasztok! Holnap napközben szívesen meglátogatnék egy hölgyet, párt vagy csini travit Bp-n, Érden vagy ezek környékén. Mások szerint helyes pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Fiatal párt fogadnék este biszexelni!
Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
50 feletti pasit keresek, aki szopatna.
Sziasztok!
Sziasztok!
Tapasztalt, 28 éves pasiként keresem biszex férfitagú pár ismeretségét hosszabb távra
utazok szívesen, de fogadni is tudok Kecskeméten.
Tapasztalt, 28 éves pasiként keresem biszex férfitagú pár ismeretségét hosszabb távra

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok!