sexmoziban péntek délelőtt kaland?
Helló!
Ma kora délután Budapesten női segitőkezet keresek , átlagnál nagyobb cerkámra.
Ma kora délután Budapesten női segitőkezet keresek , átlagnál nagyobb cerkámra.
Idősebb aktívat keresek.
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Ma délután, este Bp? Vagy környékén szívesen ismerkednék teljesen testközelből...
Sziasztok. Ma estére vagy péntek estére keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Ma déltől fent vagyok a 9.kerben. Van itt olyan hölgy akit érdekelne? Nyugodtan írj privátban is.
Sziasztok Szombaton estère keresünk lányt vagy párt
Budapest ès környékén
Budapest ès környékén
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék akit elhanyagolt a férje vagy párja és szeretne kicsit ki zökkeni a mindennapi unalmas helyzetből. Diszkréció fontos! Rugalmas , jófej jó humoros vagyok.. nem átlagos férfiasság mérettel. Vagy ha csak beszélgetni szeretlnél ... Várom privát leveleiteket.
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék akit elhanyagolt a férje vagy párja és szeretne kicsit ki zökkeni a mindennapi unalmas helyzetből. Diszkréció fontos! Rugalmas , jófej jó humoros vagyok.. nem átlagos férfiasság mérettel. Vagy ha csak beszélgetni szeretlnél ... Várom privát leveleiteket.
Sziasztok !Hölgyekkel ismerkednék

Sziasztok! 30 éves kreol bőrű pasiként keresem hölgyek vagy párok társaságát, Nyitott vagyok mindenre szeretem az új dolgokat. Rugalmas és alkalmazkodó vagyok. Várom üzeneteket ha valaki hajlandó lenne ismerkedni. Sajnos eddig nem sok sikerrel jártam.
Fiatal 21 éves srác ismerkednek hölgyekkel párokkal, korhatár nélkül. Utazni tudok
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt, nőies travit. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..

37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Sziasztok! Ma reggel 9ig szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled!
Sziasztok! Holnap napközben egyedül leszek itthon, fogadnék hölgyet vagy párt érdi otthonomban. Dobjuk fel a HO-t! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel.
Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm férfiként.
Budapest, Pest megye.