37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Sziasztok! Ma reggel 9ig szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled!
Sziasztok! Holnap napközben egyedül leszek itthon, fogadnék hölgyet vagy párt érdi otthonomban. Dobjuk fel a HO-t! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel.
Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm férfiként.
Budapest, Pest megye.
Összehozom Kedvesem!
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2024. 11. 05. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádnám ha 2 pasi kényeztetne!!
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2024. 11. 05. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 18:23

Sziasztok! Párommal keresünk egy 50 feletti Bp-i férfit, aki fogadni tud ma este!
Sziasztok! Párommal keresünk egy 50 feletti Bp-i férfit, aki fogadni tud ma este!
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok! Holnap IV. kerületben töltök egy éjszakát. Lányok, párok társaságát keresem!
Normális szingli fiúval vagy lánnyal ismerkednénk
Max kb 35 éves kor ig. Cegléd közelében.
Max kb 35 éves kor ig. Cegléd közelében.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Mondjuk nem közép Magyarország
(Ez egy válasz sexxxboy üzenetére (2024. 11. 05. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 13:02

Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni. Pusz....
Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni. Pusz....
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
párhoz csatlakoznék a hölgy kényesztetésére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban.
Bisex férfiként keresem fiú partnerem akit szophatok...akár rendszeresen is. Gyál-Dunaharaszti. Hrlyem van. Vibered add meg. Privát keress
37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Helló!
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal
Sziasztok, ma este hölggyel ismerkednék Bp-en. Ha szimpatikus az adatlapom, randizzunk!