Cegléd környékéről keresünk párt vagy lányt női bi alapon. Korhatár 33+-10 év!
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, jól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, jól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
18+ -os,
Nagy potenciával keresném Pár - vagy egy Lány társaságát..
Nagy potenciával keresném Pár - vagy egy Lány társaságát..
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Vagány pasit keresünk.
Dányból keresek srácot. Privátba írj.
Sziasztok. Potens 190/90 19/6 férfi keres kedves nőt vagy párt
Képek adatlapomon!

Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Ceglédi párként keresünk programot szilveszterre Cegléd környékéről.
Sziasztok! 2 kerület környékén valaki este? Üdv Attila
Hosszú kellemes élvezkedésre keresek lehetőséget!
Szép napot!
Ma estére,éjszakára partnert,partnereket keresek!
Iszogassunk,beszélgessünk,szórakozzunk egy jót!
Ma estére,éjszakára partnert,partnereket keresek!
Iszogassunk,beszélgessünk,szórakozzunk egy jót!
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Sziasztok most Csepel környékén valaki sexre?
sziasztok kiprobalnek egy izgis dolgot nyitott párokkal akik tudnanak fogadni azaz lenne helyuk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..