Ma délelött ismét ráérek, egy kellemes erotikus együtlétre, akár fogadó képes is vagyok.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma délelött ismét ráérek, akár fogadó képes is vagyok.

Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is smile gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel..
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Szivesen leveleznek eleg perverzen is holgyel. Aztan meglatjuk
ha van valos igazi holgy is itt nem csak kamus. Nem okozok csalodast

Sziasztok, holnap kora délelőtt CEGLÉD és környékén kalandoznék.
Sziasztok!
Különleges helyet biztosítanék ma napközben,párnak..hölgynek!
Különleges helyet biztosítanék ma napközben,párnak..hölgynek!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket,párokat keresek a XV.kerületben és környékén a mai napra.Ma lettem 50 ven éves tegyétek emlékezetessé nekem ezt a napot!Sziasztok.
Sziasztok! Ma reggel hölgy, pár Gödöllőn? Várom leveled! Köszönöm!
9ker most sex?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Hétfő és/vagy kedd estére keresek szopatni és dugni szerető pasit...
Unatkozó pár vagy hölgy még ma este?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Okt.15 kedd 17h ra szervezünk spermaimádó hölgytagunk részére egy izgalmas bukkake partit. Jelentkezni privát levélben lehet. Akiket nem keresünk: fotó kéregetők, majd a következő alkalomra jelentkezők, telefonon kommunikálni nem hajlandó pasik.
Akiket szívesen látnánk: valós, utazni ,találkozni is hajlandó, fotóval hirdető, tel számot adni tudó, sok spermával rendelkező igazi férfiak!
Okt.15 kedd 17h ra szervezünk spermaimádó hölgytagunk részére egy izgalmas bukkake partit. Jelentkezni privát levélben lehet. Akiket nem keresünk: fotó kéregetők, majd a következő alkalomra jelentkezők, telefonon kommunikálni nem hajlandó pasik.
Akiket szívesen látnánk: valós, utazni ,találkozni is hajlandó, fotóval hirdető, tel számot adni tudó, sok spermával rendelkező igazi férfiak!
Sziasztok!
Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Budapest és környékén pár vagy hölgy?

Aktív domináns férfivel vagy Férfiakkal ismerkednék a ki használná kedve szerint heti egy néha két alkalommal hosszú távon
Adatlapunk szerint leírtaknak megfelelő pasit keresnénk ma estére, aki lágy, olajos erotikus masszázsban részesítené párosunk hölgytagját, aki viszonzásképpen kézzel-szájjal hálálná meg ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !