Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Sziasztok,
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
Holnap délelőtt Budapesten szopatnék, ápolt hetvenes vagyok normál mérettel. Hely kell
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
3.kerben masztizni egyet valaki?
Sziasztok,
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.
Üdv,
Sziasztok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.

Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal

Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.

Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.

Üdv,
Sziasztok.
Diszkrét pippantás nálam Neked. Bp 11 ker.

Sziasztok! Csütörtök napközbeni szabadidővel, ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Érden, Bp-n vagy ezek környékén. Hely jó, ha van. 18/4 intimmel tudnék kényeztetni és állítólag nagyon jól nyalok

Sziasztok! Jóképű, potens, diszkrét pasi csinos lányt vagy hölgyet masszírozna. Nem csak masszírozni tudok és szeretek
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!

Sziasztok.Magànyos,elhanyagolt hôlgyeket keresek a XV.kerūletben szex kapcsolatra.Kortol fūggetlenūl.50 és àpolt potens,diszkrét pasi vagyok.
Kedves Párok! Ápolt, értelmes, sportos 30-as pasiként keresem kedves, igényes pár társaságát. Minden megbeszélés kérdése, de amiben benne vagyok: kukkolás, wellness, 3-as, cuckold. Van némi tapasztalatom és masszázsban profi vagyok. Óvszer használat , biztonságos szex elengedhetetlen, olyat keresek aki szintén így gondolkodik! 18-59ig☺️ Priviben írjatok!
Üdvözlök mindenkit!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Sziasztok Csütörtök délelőtti órákban keresek huncutkodást . Autóval leszek .Budapest IV - X ker - vecsés környéke
Sziasztok Csütörtök délelőtti órákban keresek huncutkodást . Autóval leszek .
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok! Most hétvégén, (7-8) Zakopane-i utazásra, Férfiként, csinos Hölgy társaságát szívesen venném.
Csak jönnöd kell, a hely fizetve.
Többi privátban, illetve adatlapon.
Csak jönnöd kell, a hely fizetve.
Többi privátban, illetve adatlapon.
Sziasztok !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
merre van a buli?
(Ez egy válasz bukkake_tribute_hoki üzenetére (2024. 12. 03. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 12:27

KEDD DÉLUTÁN 5-től HOKIBULI BUDAPESTEN!!
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
ez a buli úgy tudott volna jól végződni ha mindenki a számba élvez
(Ez egy válasz bukkake_tribute_hoki üzenetére (2024. 12. 03. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 12:27

KEDD DÉLUTÁN 5-től HOKIBULI BUDAPESTEN!!