Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Hétvégén pihenő, vagy napközben szabadidővel és hellyel rendelkező, ápolt, hetero kalandot kereső párral ismerkednék, diszkréten.
Ápolt, 177/75, rendezett életű, igényes pasi vagyok.
Privát üzenetet várok
Ápolt, 177/75, rendezett életű, igényes pasi vagyok.
Privát üzenetet várok
45éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna
Sziasztok! Most (10óráig) ráérek 11. Kerület. 12. Kerületi oldalán Közös maszti érdekelne. Helyem nincs.
Újpesten valaki ma délelőtt egy kis kaland?
Még lenne is kedvem,ha menne a szövegértés,plusz ha a privit előnybe helyeznétek.
(Ez egy válasz P.Amy üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, kulturált és beszélgetni is tudó független férfi keres barátnőt. Ismerkedés, kellemes kikapcsolódás, programok és sok-sok erotika. Komoly kapcsolat kialakítása a célom.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztok! Igényes HETERO fiatal férfi Hölgyeket keres reptér környékén, autós vagy publikus kalandra.

Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek, sportos bi uni srác vagyok.Hely adott Szentendrèn,csak érezzük jól magunkat
Diszkrét rendszeres havert keresek, sportos bi uni srác vagyok.Hely adott Szentendrèn,csak érezzük jól magunkat

Hozzánk beugorhatsz akár csak a lány kedvére
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!
Csajos pasi vagyok.paroka smink tanga combfix
Szopok nyelem a gecit baszható vok.
Utazni tudok.
Szopok nyelem a gecit baszható vok.
Utazni tudok.
Sziasztok. Holnap este programot keresünk
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli, aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék korombeli, aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Budapesten keresek nagy faszú bikát
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Helloo
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Holnap (péntek) reggel\délelőt nő akihez csatlakozhatnék kellemes időtöltéstre? Akár nálad akár elbújunk autóval...

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!