Sziasztok!
Tapasztalt, 28 éves pasiként keresem biszex férfitagú pár ismeretségét hosszabb távra
utazok szívesen, de fogadni is tudok Kecskeméten.
Tapasztalt, 28 éves pasiként keresem biszex férfitagú pár ismeretségét hosszabb távra

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Én is!
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 23:35

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok.
Mostanában Hölgy Pest vagy környékén egy laza a kis kalandra
Mostanában Hölgy Pest vagy környékén egy laza a kis kalandra

Sziasztok, írtunk a freemailetekre. Ági és Zoli
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 30. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 20:40
Törölt felhasználó (3174182)

Párt keresünk ma estére,akik nem riadnak meg férfi/férfi orális finomságoktól.
Szeretem nézni,helyünk van.
Párt keresünk ma estére,akik nem riadnak meg férfi/férfi orális finomságoktól.
Sziasztok !
Fiatal ápolt hölgy partneremmel keresünk harmadiknak ápolt hölgyet . Budapesten , helyünk van .
Szép estét.
Fiatal ápolt hölgy partneremmel keresünk harmadiknak ápolt hölgyet . Budapesten , helyünk van .
Szép estét.
Üdvözlök mindenkit!
Párokkal ismerkednék,csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Párokkal ismerkednék,csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet mai vagy holnapi randira. Akár hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
Kedves férfi kedves nőt keres rendszeres szexkapcsolatra hosszú távra
190/90 19/6 méretekkel - képek, arc is, adatlapon! Köszi, hogy elolvastad.

sziasztok! ismerkednék, sportos, vékony, magas szakállas pasival, irj üzenetet, én egy sportot kedvelő kivánós lány vagyok, szióóó

pesten vastag farokkal valaki aki sokat kanos? haverkoda?
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Hello. Szeretnék most egy férfi partnert találni közos maszturbálásra, esetleg kölcsönös órálra
egy pár órára van helyem

Hali
Valaki M5 Tesco glory??
Valaki M5 Tesco glory??
Lányok december 07,08,09. Én Balaton zamárdiba egy 4csillagos wellnes hotelben egy lányt szivesen meghivok s vendégül látok. Oriási élvezeteket nyujtanék a francia ágyamban. Nem baj ha nem odavalosi vagy viszlek hozlak. De ne az ország tuloldalárol. Pécsröl indulok felveszlek. Egy fürdöruhát hozzál meg egy törcsit. Jelentkezni privátba. Ne hagyd ki.
Hölgyet vagy párt keresek ma esti kellemes időtöltésre. Utazni és fogadni is tudok. 40-es, ápolt, igényes, intelligens heteró srác vagyok.
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?