Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
Most éjszaka tali? 24h-04h között üzenhetsz, ráérek. Passzív köcsög vagyok. Szopok. Baszható is vagyok. Kecskemét, nkoros, Cegléd vonalon kocsidban szivesen leszoplak. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra mehet.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Van még itt egyáltalán aki nő? Akit rendesen meg lehet dugni és nem csak himi humi van
Sziasztok!
Képek vannak fent!
Képek vannak fent!
Sóskút Öreghegyre valaki aktív helyem van
Cegléd környéki nővel megosztanám a feleségem! Mi 34 évesek vagyunk. (+-10év)
Sziasztok! Masszírozni is tudó és szerető, jóképű, diszkrét, hetero pasi átlagos vagy vékonyabb alkatú lánnyal ismerkedne. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Szivesen lennék egy farokban vagy akár többe is Sóskúton Öreghegyen.
Üdvözlök mindenkit!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
Sóskút Öreghegyen szopnék és dughato is vagyok
Üdv
Érett hölgyet,feleséget kényeztetnék akár lakásomon,ha esetleg lenne jelentkező kérem privátban folytassuk.
Szép,élvezetes napot mindenkinek!
Érett hölgyet,feleséget kényeztetnék akár lakásomon,ha esetleg lenne jelentkező kérem privátban folytassuk.
Szép,élvezetes napot mindenkinek!
Ma délután pár aki fogadna? Esetleg csinos lány aki feldobná a délutánját?

Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt most csütörtökre. Reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp-n keresek.
Szopatna most valaki?
sziasztok most 7vegen ra ero nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte kényeztetik dugjak a felsegetet! Hely kellene utazni tudnek!
Érdekel a dolog ha még aktuális
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 18. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 18. hétfő 13:42
Törölt felhasználó (4712073)

Sziasztok!
11.20.-ára esti kezdéssel Budapesti privát helyszínre keresünk egy férfit aki használná erősen sub párom. Akivel le volt egyeztetve lemondta sajnos, ezért keresünk. Kérjük CSAK olyan írjon aki BIZTOSAN el tudna jönni! Kor, testalkat nem akadály.
11.20.-ára esti kezdéssel Budapesti privát helyszínre keresünk egy férfit aki használná erősen sub párom. Akivel le volt egyeztetve lemondta sajnos, ezért keresünk. Kérjük CSAK olyan írjon aki BIZTOSAN el tudna jönni! Kor, testalkat nem akadály.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Holnap reggel 7-9ig part keresnenk a 3. Keruletbe
Hétköznap ráérő,nagy intimet kedvelő Hölgyet/Párt keresek kellemes kikapcsolódásra!
Nagyon fontos hogy igényes legyen az illető,és ne akarjon hetekig írogatni!
Nagyon fontos hogy igényes legyen az illető,és ne akarjon hetekig írogatni!