Sziasztok,
Hetero férfiként párral ismerkednék, tapasztalatom van.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Privátban beszéljünk.
Péter
Hetero férfiként párral ismerkednék, tapasztalatom van.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Privátban beszéljünk.
Péter
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Átlagos megjelenésű 38 éves budapesti pasi vagyok. 170 cm, 67 kg, 17-es intim mérettel. Anyagiaktól mentesen, kifejezetten szimpátia alapján, azaz testi-lelki igényeink kielégítésének céljából is, keresem azt a hölgyet, aki szintén hasonló megfontoltságból, szívesen meglátogatna a lakásomon és szívesen töltené nálam a hétvégét.
Nyitott vagyok beszélgetésre, finom dolgokra, és intenzívebb szexre is. Nincsenek elvárásaim, csupán annyi, hogy jól érezzük magunkat azalatt az idő alatt, amit együtt töltünk. Kölcsönös tisztelet és konszenzus nálam alap dolog.
Nyitott vagyok beszélgetésre, finom dolgokra, és intenzívebb szexre is. Nincsenek elvárásaim, csupán annyi, hogy jól érezzük magunkat azalatt az idő alatt, amit együtt töltünk. Kölcsönös tisztelet és konszenzus nálam alap dolog.
Sziasztok!
Ma délelőtt pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma délelőtt pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Üdv
Mai napon délelőtt hölgyet fogadnék lakásomon,cél a hölgy kényeztetése a kívánt módon
Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését,akkor privátban várom a választ.
Szép napot mindenkinek
Mai napon délelőtt hölgyet fogadnék lakásomon,cél a hölgy kényeztetése a kívánt módon

Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését,akkor privátban várom a választ.
Szép napot mindenkinek
Sziasztok! Solymáron és környékén csatlakoznék párhoz (férfi bi) vagy keresek olyan pasit akin kipróbálhatom milyen szopni.
vastag farkú sportos férfi nőt vagy párt keres - képek adatlapomon
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári Kalandra.
B.Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári Kalandra.
Sziasztok , átlagnál jóval nagyobb és vastagabb faszú aktív férfit férfiakat keresek , használj kedved szerint bárhol
Írd a címet megyek
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 05:42

Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Helyem van,feljossz,be jossz az ajton,en allo farokkal varlak es mar csinálhatod is! Elvezek egy nagyot ha lehet magamra es mesz! Ciprus utcában vagyok…sok jön!

Sziasztok 31 eves sportos srac vagyok uj vagyok ugy mondva itt ebbe. Pàrokhoz csatlakoznàk vagy single csajok , budapeste vagy kõrnyeke. (Meret az nagy)
Szèp napot mindenkinek
Szèp napot mindenkinek
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Helyem van,feljossz,be jossz az ajton,en allo farokkal varlak es mar csinálhatod is! Elvezek egy nagyot ha lehet magamra es mesz! Ciprus utcában vagyok…sok jön!

Ápolt,igényes,hetero férfiként keresem partnereim
Bővebben ,ha irtok.
Bővebben ,ha irtok.
Sziasztok
Hölgy, csajszi pesten mostanában egy laza kalandra.
Hölgy, csajszi pesten mostanában egy laza kalandra.
Nagykőrösön, ma éjszaka szopnék! Passzív vagyok, meg is lehet baszni, ha akarod. Személykocsidban is ok. Idős, macis is ok. Reggel 4-ig üzenj, fennt leszek és tali! Számba, arcomra mehet!!
sziasztok kedves baratsagos fiatalember ismerkedne olyan nyitott párokkal ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre ! Erotikus masszirozast is vállalnek elojatekkent ha erdekelbe titeket! Hely kellene utazni tudnek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok, most szombat estére, vasárnap hajnalra keresünk párokat.
Budapesten ! Helyünk van !
Budapesten ! Helyünk van !