Sziasztok, 47 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n. Hely megoldható a 11. ker-ben.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Holnap , vagyis kedden délután vagy este a Keleti melletti lakásomon fogadnék hölgyet vagy párt . Idősebb korosztály is érdekelne !
Budapest belvárosában vagyok, dugni szerető pasival taliznék..

Valaki Alsónémedi és környékéről közös hoki szopatnek????
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 44 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már pasival és élveztem ahogy szopatott, de nincs sok tapasztalatom.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni és akár közös szabadidős programokat is tudunk szervezni.
Ma este elmegyünk moziba(sima mozi) valakinek lenne kedve valamihez?
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Négyes gabalyodáshoz keresünk hölgyet. Mi szép testű, hetero, helyes, sportos, rendkívül potens 2 pasi és 1 csodaszép, sportos, szexi, szép arcu bi fiatal hölgy vagyunk
Ma 17.00 óra körül a MOMban egy próbafülkéjében sportos, méretes fiút szopna a csajom, ha tudsz segíteni a próbálásban.
Jelentkezéseket csak privátban!
Jelentkezéseket csak privátban!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .
Sziasztok !
Ma este fogadnék hölgyet vagy párt.
Ma este fogadnék hölgyet vagy párt.
Keresem, dekoratív, nem dohányzó 45-55 közötti hölgy partnerem Szolnok 60km körzetében!

Sziasztok
Mai napra estig bezárólag keresnék hölgyet,párt hetero alapon közös élvezetekre.
Ha esetleg van kedve valakinek találkozni akkor privátban folytassuk
Szép napot mindenkinek
Mai napra estig bezárólag keresnék hölgyet,párt hetero alapon közös élvezetekre.
Ha esetleg van kedve valakinek találkozni akkor privátban folytassuk

Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Ma este?
Nőhöz párhoz csatlakoznék! Vagy fogadni is tudod!
Potens pasi l..
Ma este?
Nőhöz párhoz csatlakoznék! Vagy fogadni is tudod!
Potens pasi l..
Sziasztok!
Hármas gabalyodáshoz keresünk szeretőmmel kizárólag hölgy partnert rövid vagy hosszú távon is akár.
33F 45N magas szexuális étvággyal 18-45 éves intervallumban keressük hölgy partnerünket pest megye vagy bp
Hármas gabalyodáshoz keresünk szeretőmmel kizárólag hölgy partnert rövid vagy hosszú távon is akár.
33F 45N magas szexuális étvággyal 18-45 éves intervallumban keressük hölgy partnerünket pest megye vagy bp
Belevaló csaj ma este lenne?
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) ma 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) ma 1 laza nyári kalandra

Ma estére keresünk párt vagy lányt ! Reptéren leszünk! Privátban egyeztetünk pontos idopontot és helyszínt!
24-30 éves pár vagyunk
Sportos testalkat
24-30 éves pár vagyunk
Sportos testalkat