Sziasztok! Holnap délután egyedül leszek érdi otthonomban, fogadnék szexéhes hölgyet vagy párt, kicsit feldobni a HO-t. Ápolt, mások szerint jó pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Gödöllőn vagy kke extra orál pasiknak
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Sziasztok! Valaki most reggel Gödöllőn? Párok, hölgyek? Helyem van! Várom leveled!
Hölgynek vagy párnak volna kedve csatlakozni 2 bi pasihoz?
Valamelyik nap reggel-délelött, megbeszélés kérdése.
Privátban írj ha benne vagy.
Valamelyik nap reggel-délelött, megbeszélés kérdése.
Privátban írj ha benne vagy.
Sziasztok!
Most szopnék Budapesten belül. (20-40 közöttiek max.) Helyem nincs.
Most szopnék Budapesten belül. (20-40 közöttiek max.) Helyem nincs.
Sziasztok ! Holnap 11 órától szívesen fogadnék a Keleti melletti lakásomban hölgyet vagy párt kortól függetlenül .
sziasztok olyan párral ismerkednek akik szeretik az elojatekként az erotikus masszirozast ! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Kifejezetten olyan párokat keresek akiknél a hölgytag puncija
-nagyon tág
-jól táguló
-öklözhető
Várom a privát üzeneteket illetve itt is várom a válaszokat!
Kifejezetten olyan párokat keresek akiknél a hölgytag puncija
-nagyon tág
-jól táguló
-öklözhető
Várom a privát üzeneteket illetve itt is várom a válaszokat!
Sziasztok Budaörs környékén keresek csajt holnapi nap.

Szopni szerető partnert keresek.Ápoltság,diszkréció elvárt és adott.Dél-Pest
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Masszírozni is tudó és szerető, diszkrét, megbízható, jóképű hetero pasi csinos lányt vagy ilyen hölgytagú párt keres. Privátot kérnék.
Sziasztok! Masszírozni is tudó és szerető, diszkrét, megbízható, jóképű hetero pasi csinos lányt vagy ilyen hölgytagú párt keres. Privátot kérnék.
Ma délelött ismét ráérek, egy kellemes erotikus együtlétre, akár fogadó képes is vagyok.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Ma délelött ismét ráérek, akár fogadó képes is vagyok.

Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is smile gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel..
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok