Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. 47 éves hetero férfi vagyok, még pár info és kép az adatlapomon

sziasztok cuckoldra nyitott parral ismerkednek hely kellene utazni tudnek
Hali. Pesten keresek szexkedvelő párokat, akik szeretnének, alkalmanként maguknak egy igényes, jófej, negyvenes pasit.
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma kora este!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma kora este!BP.!
Akkor mindegy!
(Ez egy válasz Netmen üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 15:41

Üdv Mindenkinek!
Egy másik időpontban lesz megtartva a Dogging Party!
Üdv:Netmen
Üdv Mindenkinek!
Üdv:Netmen (Ez egy válasz Netmen üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 08:43
Üdv:Netmen (Ez egy válasz Netmen üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Dogging Party 22-én Napközben!
Közkívánatra újra megrendezésre kerül a Speciális “Dogging Party”!
Kedden ,október 22-én Budapest zöldövezeti részében lesz megtartva(Napközben).
Várjuk még Párok,egyedülálló Hölgyek jelentkezését.
Pontos részletek később!!!!!!
Üzenet módosítása
Közkívánatra újra megrendezésre kerül a Speciális “Dogging Party”!
Kedden ,október 22-én Budapest zöldövezeti részében lesz megtartva(Napközben).
Várjuk még Párok,egyedülálló Hölgyek jelentkezését.
Pontos részletek később!!!!!!
Üzenet módosítása
Budaörsön ki szopna le most egy szép farkat?

Hello!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Sziasztok! Ma este szivesen vendégdül látnék párt vagy hölgyet, egy kellemes jakuzzis estére
38 éves budapesti srác vagyok. Átlagos hölgyet keresek titkos randevúra. Helyem van. Szeretnék hosszan pinát nyalni. Ha csak kinyalatnád magad jó alaposan én viszonzás nélkül élvezésig nyallak.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Lánnyal/Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló többlövetű, túlfűtött 39 éves egyedülálló és egyedül élő férfi vagyok. Adatlapomon minden, kép is látható.

Kimondottan popsit dugni szerető pasikat keresek max 45-50-ig. Én ápolt igényes, nagyon belevaló, rugalmas vagyok. Hely megoldható.
Szeretnék találni csütörtök napközben, elsösorban szimpatikus párt. Igényes, sportos pasi vagyok. Budapest.
Szeretnék találni csütörtök napközben, elsösorban szimpatikus párt. Igényes, sportos pasi vagyok. Budapest.
Esetleg pár aki talalkozna ma délután...
sziasztok olyan párokkal ismerkednek akik szeretik az elojatekkenbt az erotikus masszirozast hely kelene utazni tudnek
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol