Valaki?
(Ez egy válasz lallerbp üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hétfőre és keddre partnert keresek hölgy személyében egy mátrai kiruccanáshoz.
Hétfőre és keddre partnert keresek hölgy személyében egy mátrai kiruccanáshoz.
26 éves férfiként keresek hölgyet párt akivel eltölthetnénk egy kellemes estét párom távollétében. Hétvégén szabad vagyok és hellyel is rendelkezem Budapest XIII. Ker. A teljes diszkréció elvárt. Magamról, 195 centi és 90 kg, normál testalkattal rendelkezem intelligens humoros és nyitott vagyok mindenre. Szeretem a szex vadabb extrémebb formáit (Domináns vagyok)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek ma estére az 50+ korosztályból Budapesten és környékén. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Holnap delelott lany vagy par aki beszallot keres? Minden felallas vonz, akar biszex harmas is!
szopnék ma autómban bp-n

Igényes és laza párt keresek, akik szeretnek ketten egyszerre szopni. Nincs ilyen tapasztalatom, de szeretném átélni. Nem csak ezt szeretném kipróbálni párral (pl szendvics), így teljesen heteró pár is érdekel. Hely nálam is megoldható és utazni is tudok ésszerű tűvolságon belül.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok Szombat estére hölgy akihez el mehetek ?
Budapesten keresek hölgyet vagy párt hosszútávra! Privátban írj!

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Dunaújváros-Érd vonalon van e olyan hölgy aki rövid autós találkozókat keres?
192/67 22 cm-es intimmel.
192/67 22 cm-es intimmel.
Keresek nagy szeméremajkú hölgyet, akit kényeztethetek!
Mi jelentkeztünk, válaszolt is, ott írta hogy a részvételi díj 25 k.
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2024. 07. 31. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasi haverommal keresünk egy néző hölgyet. Részleteket privátban
Sziasztok. Augusztus 6 án Budapesten esti órákba harmadiknak csatlakoznék vagy nőt kényeztetnék.
Még mindig keresek hellyel rendelkező srácot ma délutánra,Budapest és környéke. Masszírozni, simogatni, ráélvezni a hölgyre.
Szivesen ismerkednék párokkal akik megbizható pasit keresnek hármasban nem kezdő pasit keresnek.
Hosszas kihagyás után belevetném magam ismét a fülledt erotika világába, az adatlapom szerint. Velem tartasz/tartotok?