Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Valóban nagy méretet kedvelő,kipróbálni akaró nő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten!
Valóban nagy méretet kedvelő,kipróbálni akaró nő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten!
Sziasztok. Ma párommal szívesen ismerkednènk!!! Délegyházi nudin párral!!
Sziasztok.Újpalotán és környékén keresek szexpartner hölgyeket ,párokat szabadidő kellemes eltöltésére.
Üdv
Ma délután Dunaharaszti Cola gyártól 5 percre leszek egy kisfurgonnal,hátul egy kényelmes matraccal.
Hölgy vagy pár hetero alapon?
Ha érdekes kérlek privátban jelezz
Szép napot mindenkinek .
Ma délután Dunaharaszti Cola gyártól 5 percre leszek egy kisfurgonnal,hátul egy kényelmes matraccal.
Hölgy vagy pár hetero alapon?
Ha érdekes kérlek privátban jelezz

Szép napot mindenkinek .
Sziasztok! A ma esti (05.26) Azi koncerten a tömegben sportos, jó farkú, az adatlapnak megfelelő srác(ok) hozzánk csapódhatna…. jelentkezés privátban!
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok! Hölggyel illetve párral ismerkednénk .
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Hello Hölgyek.
Mai nap ,akár mostanában Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap ,akár mostanában Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Sziasztok. 30 év körüli férfiként keresek házaspárt. Házibarát lennék heteró alapon. Privátban ismerkednék, adok telefonszámot is.
Budapest, Pest megye,
Nagy keblek a fétisem.
Budapest, Pest megye,
Nagy keblek a fétisem.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Ma este keresek aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Budán fogadnék biszex vékony lányt, párt esetleg jó farkú srácot!
Ismerkednénk párral , pasival , az adatlapunk szerint . Nem egy gyors numerát keresünk, inkább tartósabb hosszabb távban gondolkodunk.
Kedves Hölgyek! Keresem azt a bevállalós csajt, aki szeret szopni, és velem közösen játszadozna a párommal. Ha velem is játszanál, még jobb.

Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk 2 biszex, aktív / uni férfit. Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk 2 biszex, aktív / uni férfit. Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
normális fiatalos havert keresek pesten vastagabb mérettel - valaki ismerkedni?
Szép reggelt! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem akár már ma !
Sziasztok!
Pár vagy szóló férfi aki a Zsámbéki bor napokon segítene a párom kielégitésében.
Pár vagy szóló férfi aki a Zsámbéki bor napokon segítene a párom kielégitésében.