Sziasztok!
Ma koradélután párhoz csatlakoznék adatlapom szerint!
De alapvetően ismerkednék is, későbbi közös programok megélése érdekében!
Ma koradélután párhoz csatlakoznék adatlapom szerint!
De alapvetően ismerkednék is, későbbi közös programok megélése érdekében!
Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Ma Pesten össze tudjuk hozni.
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Ma Pesten össze tudjuk hozni.
Sziasztok, két negyvenes pasi szívesen csatlakozna párokhoz a hölgy örömére akár már ma este is. Lehetöleg Pest megye. Írj privit ne legyél irigy, oszd meg velünk ma este az asszonyt
Sziasztok! Budapesten hölgy vagy pár aki keresne fiatal sportos pasit a vasárnap során? Írjatok aztán a részlezeket mehbeszéljük
Sziasztok! Június 14-15-16 Budapest környékén leszünk a haverommal motoros kiránduláson és a Délegyházi nudista strandon lesz a szálásunk. Ha van itt komolyan olyan hölgy vagy pár ahova lehetne csatlakozni a hölgy örömére akkor csak írjatok rám privát üzenetben és megbeszélünk mindent.
Szép estét! Hölgyel - Párral ismerkednék Szigetszentmiklós és közvetlen környékén!
Nálam a hely adott!
Nálam a hely adott!
Sziasztok!
Bp és környékén keresek párt tartalmas, igényes kapcsolatra, biszex vágyakkal.
Bp és környékén keresek párt tartalmas, igényes kapcsolatra, biszex vágyakkal.
Erotikától fűtött minőségi együttlétez keresek partnert
Szép napot Tamás
Szép napot Tamás
Sziasztok párommal szívesen ismerkednènk!!! Délegyházi nudin párral!!
Sziasztok.
19/6 aktív farokkal keresném partnerem ma estére, esetleg holnapra.
Magyar etnikum.
Csók.
19/6 aktív farokkal keresném partnerem ma estére, esetleg holnapra.
Magyar etnikum.
Csók.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Holnap talizok valakivel pesten így másoknak is minden jókat a hétvégére!
Abony esetleg valaki?
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Budapesten vagy környékén ma este párokat kukkolnék és/vagy csatlakoznék.
Utazni tudok, Viber, Skype, Google Chat van. Írjatok bátran. Kor és alkat nem számít, egyedül az élvezet, amit megélünk!
Utazni tudok, Viber, Skype, Google Chat van. Írjatok bátran. Kor és alkat nem számít, egyedül az élvezet, amit megélünk!
Sziasztok párommal szívesen ismerkednènk!!! Délegyházi nudin párral!!
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid