Sziasztok! Szívesen ismerkednèk, valakivel vagy valakikkel . Helyileg Dömsöd helyem van.
Gyaloglópad (egyben futópad is) - megkímélt Tunturi T50 2010-es modell … hölgyek, párok … érdeklődni privátban … akik eltudják szállítani Budapestről előnyben
Hölgyet vagy párt keresek a hétvégére!
Sziasztok! Házas férfiként olyan párral ismerkednék, ahol a női taggal lehetőség van kettesben találkozni, a férfi tudtával és beleegyezésével. Számomra fontos a kölcsönös tisztelet és nyitottság — a kapcsolat baráti, bensőséges, és vonzalmon alapuló legyen. Nem egyéjszakás kalandot keresek. A részletes bemutatkozásom és igényeim az adatlapomon olvashatók. Ha szimpatikus vagyok, írjatok bátran privátban!
puszi!Miért nem olyanokkal ismerkedtek akik valósak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 20:48
Törölt felhasználó (4770280)

Ismét belefutottunk,egy kamu "párba"
TEACHER40
TEACHER40
Sziasztok!
Szombaton Gödöllő és Pest térségében leszünk!
Kellemes párral szívesen töltenék a délutánunkat és az esténket…
Szombaton Gödöllő és Pest térségében leszünk!
Kellemes párral szívesen töltenék a délutánunkat és az esténket…
Péntek délelöt keresek Budapesten helyel rendelkezö biszex párt biszex vagy homokos pasit mindenjora dugás csak ovszerel
irjon privátba aki magára ismer

Ismét belefutottunk,egy kamu "párba"
TEACHER40
TEACHER40
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Ma este szopatna korombeli srác Budapestről? Helyem nincs.
Ma este szopatna korombeli srác Budapestről? Helyem nincs.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, minden érdekel biztonságosan
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, minden érdekel biztonságosan
Sziasztok! Harmincas, sportosan vékony srácként keresek ma estére hölgyet vagy párt Budapesten HETERO alapon mokázáshoz! Részletek privátban
Holnap 13.-án reggel Szombathelyről megyek Pestre. Ha esetleg valaki utazna....
Hölgyet vagy párt keresek izgalmas túrákhoz, kirándulásokhoz! Kor, alkat nem számít!
Kedves csoporttatagok.
Keresek házaspárt, akikhez csatlakozhatnék hölgy örömére.
30 éves pasi vagyok.
Pest , illetve Komarom- Varmegye előny.
Privátban szívesen adok telefonszámot, több képet.
Keresek házaspárt, akikhez csatlakozhatnék hölgy örömére.
30 éves pasi vagyok.
Pest , illetve Komarom- Varmegye előny.
Privátban szívesen adok telefonszámot, több képet.
Sziasztok! Ma egész estére valaki vagy valakik de akár csak pár òrára is? Helyileg Dömsöd helyem van.
Hétvégét Dunavarsányi nyaralónkban töltjük.Szombatra keresünk párt egymás elötti gabalyodós szexre vagy + fiút. Dunapart, medence nincsenek szomszédok stb.
Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland