MILKINGRE keresek egy hölgyet, előny ha 40+
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
AMTS re jön valaki ?
Szauna délutáni siestát tartok vasárnap a Duplicatos Ludos naturista parkban.Őrbottyán. 15.00-19.00 ig. érd.privi.Melitta
Igényes, izmos, nem dohányzó 31 éves férfi női partnert keres.
Intim méretem 19,5cm hosszú, 5.2cm vastag.
Intim méretem 19,5cm hosszú, 5.2cm vastag.
Sziasztok!
Ma este 21 óra után pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Ma este 21 óra után pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Sziasztok! Budapesten élő, igényes és értelmes srácként keresem hasonló partnerek társaságát - akár ma este is. Van már tapasztalatom mint beszálló, és nálam is megoldható a találka. Az adatlapomon az adatok kitöltöttek, és képem is van. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan, és beszéljük meg a részleteket.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Szigetszentmiklóson most valaki? Pár vagy hölgy aki találkozna
Telt, molett hölgytagú 50+ házaspárhoz csatlakoznék biszexuális vágyaim megélésére a 3.kerületben.
Ha lenne kedvetek egy 35 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Ha lenne kedvetek egy 35 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! Szabad a szerdai napom-estem-ejszakám, így keresnèk belevaló lányokat, párokat, akár olyan szexre is ahol a pasi megkötve nézi ahogy én, akár szintén hetero buntarsammal együtt keményen dugjuk a párját. Tomi. 183/80, 44 éves , sportos, kemény, kitartó farkú pasi vagyok.
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Még ott?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
Alexa vagyok igényes fullos csajos fiu.
Kemény baszasra és szoptatás ra keresek idősebb romapasit
Alexa vagyok igényes fullos csajos fiu.
Kemény baszasra és szoptatás ra keresek idősebb romapasit
Szisztok?
Ma valaki a belvárosban? (Hölgyek/Párok)
Adatlapomon láthattok egy kis ízelítőt.
Budapesten belül bárhol jó lehet.
Ma valaki a belvárosban? (Hölgyek/Párok)
Adatlapomon láthattok egy kis ízelítőt.
Budapesten belül bárhol jó lehet.

Valaki Őrmezőn?