Italian in Budapest!
Sporty and open minded! I have already many experiences. I like to socialize and have fun, respecting you and your preferences. I can offer long lasting erotic massages.
Looking for couples, women for an exciting and sexy fun. Discretion and privacy will be guaranteed!
Please contact me for more pictures
Sporty and open minded! I have already many experiences. I like to socialize and have fun, respecting you and your preferences. I can offer long lasting erotic massages.
Looking for couples, women for an exciting and sexy fun. Discretion and privacy will be guaranteed!
Please contact me for more pictures
Sziasztok! Szombati napon egy régi vágyam szeretném megvalósítani! Keresek 3-4 vállalkozó hölgyet, aki részt venne egy Jacuzzis bulin nálam, és miközben egymással vannak elfoglalva én hordom nekik a hideg pezsgőt...
Helyileg Dél - Budapesti régió lenne... További részletek privátban!

Sziasztok
Bevállalós Hölgy Ma meló helyemen 1 laza Kalandra
15 kerület!
Bevállalós Hölgy Ma meló helyemen 1 laza Kalandra
15 kerület!
Sziasztok
Márc.22.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Piliscsaba mellett(Üvegtigris)
Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben baráti hangulattal!Várjuk még PÁROK jelentkezését 50-52 éves korig,normál vagy sportos testalkattal,akár kezdőket is!
Márc.22.én házibuli jellegű privát bulit szervezünk Piliscsaba mellett(Üvegtigris)
Válogatott jó fej vonzó párokkal,igényes környezetben baráti hangulattal!Várjuk még PÁROK jelentkezését 50-52 éves korig,normál vagy sportos testalkattal,akár kezdőket is!
Sziasztok.MA vagy Holnap estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Budapest belvárosában keresek érett, esetleg elvált nőt ismerkedésre. Elsősorban diplomás nőt.
Sziasztok!
Péntek estére keresünk párokat beszélgetésre, iszogatásra kellemes huncutkodásra Budapest és környékén 50 éves korig. ÉRD privátba.
Péntek estére keresünk párokat beszélgetésre, iszogatásra kellemes huncutkodásra Budapest és környékén 50 éves korig. ÉRD privátba.
Sziasztok !
Csütörtökön délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cmes cerkámmal !
Csütörtökön délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cmes cerkámmal !
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig
Nyitott pasi keres hasonló nőt vagy párt

Sziasztok
Párokat keresünk együtt eltöltött kellemes időtöltésre
, érthetetlen,hogy vannak akik nagyon keresnek de mikor alkalom lenne visszavonulnak,nem jelennek meg
Párokat keresünk együtt eltöltött kellemes időtöltésre
, érthetetlen,hogy vannak akik nagyon keresnek de mikor alkalom lenne visszavonulnak,nem jelennek meg
Sziasztok.
Igényes, 44 éves és diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Igényes, 44 éves és diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.

Sziasztok. Privát?
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2025. 03. 18. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 22:30

Partneremmel keresünk+férfit, párt esti ill. hétvégi szabadidővel kellemes erotikus együttlétre. Ismerkedés barátkozás erotikus légkör stb. Helyünk van Bp. mellett dunaparti nyaralóban. Olyan jelentkezőt várunk akinek van fotója és kölcsönös szimpátia esetén elérhetősége is
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP,és környéke!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP,és környéke!
Ma szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit.
Pest és MO környéke.

Ma szex?
Potens pasi keres nőt, párt.

Partneremmel keresünk+férfit, párt esti ill. hétvégi szabadidővel kellemes erotikus együttlétre. Ismerkedés barátkozás erotikus légkör stb. Helyünk van Bp. mellett dunaparti nyaralóban. Olyan jelentkezőt várunk akinek van fotója és kölcsönös szimpátia esetén elérhetősége is
Sziasztok hölgyek Párok!
Csütörtök este egy kis mindenes? 33f
helyem nincs viszont a hölgyek imádnak (elmondásuk szerint)
Csütörtök este egy kis mindenes? 33f