Sziasztok
Párokat keresünk együtt eltöltött kellemes időtöltésre
, érthetetlen,hogy vannak akik nagyon keresnek de mikor alkalom lenne visszavonulnak,nem jelennek meg
Párokat keresünk együtt eltöltött kellemes időtöltésre
, érthetetlen,hogy vannak akik nagyon keresnek de mikor alkalom lenne visszavonulnak,nem jelennek meg
Sziasztok.
Igényes, 44 éves és diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Igényes, 44 éves és diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.

Sziasztok. Privát?
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2025. 03. 18. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 22:30

Partneremmel keresünk+férfit, párt esti ill. hétvégi szabadidővel kellemes erotikus együttlétre. Ismerkedés barátkozás erotikus légkör stb. Helyünk van Bp. mellett dunaparti nyaralóban. Olyan jelentkezőt várunk akinek van fotója és kölcsönös szimpátia esetén elérhetősége is
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP,és környéke!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP,és környéke!
Ma szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit.
Pest és MO környéke.

Ma szex?
Potens pasi keres nőt, párt.

Partneremmel keresünk+férfit, párt esti ill. hétvégi szabadidővel kellemes erotikus együttlétre. Ismerkedés barátkozás erotikus légkör stb. Helyünk van Bp. mellett dunaparti nyaralóban. Olyan jelentkezőt várunk akinek van fotója és kölcsönös szimpátia esetén elérhetősége is
Sziasztok hölgyek Párok!
Csütörtök este egy kis mindenes? 33f
helyem nincs viszont a hölgyek imádnak (elmondásuk szerint)
Csütörtök este egy kis mindenes? 33f

Sziasztok! Terhes Hölgyet vagy terhes Hölgy tagú párt szeretnék megismerni! Teljesen szex mentesen csak kukkolás is érdekel!
Valaki most pesten belvárosban egy gyors menetre?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Tele élvezett puncit nyalnák..!
Sziasztok holnapi napra keresnek partnert napkozbenre.
Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves, normális hetero férfi vagyok
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Dunaharasztin ma este ismerkednek. Privát keress
Csütörtökön pár aki találkozna??
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma kora este!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma kora este!BP.!
Sziasztok holnap este 7-9 közöt megyek Budapestre a reptérre esetleg hölgy vagy pár az M6-M0-ás valamelyik parkolojában egy Huncutkodásra ?

Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.