Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
ki szeret/tud nagyot spriccelni? farok masszázs orál vagy cumkontroll - ma BP-en? 13 ker?
sziasztok ma estér keresek párt vagy lányt nógrád és pest megye.mindenre nyitott vagyok amit szeretnétek.
Sziasztok!
Egy ismerősömmel keresek egy lányt vagy párt. Amit tudni kell róla, hogy nem beszél magyarul, viszont elég rendesen el van látva centiméterben alul. Ha izgatna valakit, várom a jelentkezését privátban!
Egy ismerősömmel keresek egy lányt vagy párt. Amit tudni kell róla, hogy nem beszél magyarul, viszont elég rendesen el van látva centiméterben alul. Ha izgatna valakit, várom a jelentkezését privátban!

A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Sziasztok.
30 - as úrként keresek érett párt Budapesten, Pest megyében.
Teltebb alkat előnyben. Viberem van. Akár pas fős kisebb buliban is szívesen részt veszek.
De házibarát feeling az elsődleges.
30 - as úrként keresek érett párt Budapesten, Pest megyében.
Teltebb alkat előnyben. Viberem van. Akár pas fős kisebb buliban is szívesen részt veszek.
De házibarát feeling az elsődleges.
Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes kan keres privi !
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök (04.18.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-masszíroznék
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Sziasztok. Holnap estére hellyel rendelkező két pasit keresek Budapesten
Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon.
Hello,
Ma este Budapesten huncutkodnék!
Írjatok bátran, sok mindenre nyitott vagyok! Élvezzük!
Viberem van, utazni tudok!
Ma este Budapesten huncutkodnék!
Írjatok bátran, sok mindenre nyitott vagyok! Élvezzük!
Viberem van, utazni tudok!
Sziasztok van itt esetleg egy sportos fiú aki kezdetnek vetkőzne párom előtt ?
Jó reggelt.
Adatlapom szerint ma ismét keresek a közelembe
egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Legyen ma is egy jó napunk
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Kérlek nézd át soraimat képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem
Adatlapom szerint ma ismét keresek a közelembe
egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Legyen ma is egy jó napunk

Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Kérlek nézd át soraimat képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem

Szombat estére keresünk budapesten szimpi pasit akit meglátogathatunk mi 40 es pár.Várjuk leveled
Sziasztok! Péntek délutánra keresem hölgy társaságát vagy akár párhoz is csatlakozom! Jelentkezni privátban lehet!
Mindenkinek köszönjük aki írt, de megtaláltuk a mai estére a partnerünket....
(Ez egy válasz hazaspar üzenetére (2024. 04. 17. szerda 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 18:18

Ma estére keresnénk egy HETERO harmincas normál/sportos srácot pesten, akit fogadni is tudunk otthonunkban....
A többit privátban beszéljük meg.
Üdv!
Üdv!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök (04.18.) estére.
Szóval amit keresek:
-masszíroznék
Szóval amit keresek:
-masszíroznék
Sziasztok! Sportos, igényes és ápolt férfit keresnénk ma estére! Nagyobb vaskosabb méret előny!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
Ma estére keresnénk egy HETERO harmincas normál/sportos srácot pesten, akit fogadni is tudunk otthonunkban....
Üdv!
Üdv!
Sziasztok, hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. Hetero férfi vagyok, 46 183/85