Sziasztok
25 éves jó méretű pasi vagyok
kényeztetnék hölgyeket, illetve párok hölgy tagjait ma este !
Pest megyei vagyok, távolság nem akadály
25 éves jó méretű pasi vagyok
kényeztetnék hölgyeket, illetve párok hölgy tagjait ma este !
Pest megyei vagyok, távolság nem akadály
Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisil és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Budapesten ma estére keresünk pasit akit meglatogathatunk,légy ápolt szőrtelen .
Sziasztok! Ma szabad vagyok. Utazni tudok. Hölgyek, párok ismerettségét keresem.
Hi!
Ma estère keresek làny vagy pàrt Budapesten kemènyebb dugàsra! Helyem van, akàr ott is aludhattok, vagy elmehetünk bulizni valamerre. smile
xx
Ma estère keresek làny vagy pàrt Budapesten kemènyebb dugàsra! Helyem van, akàr ott is aludhattok, vagy elmehetünk bulizni valamerre. smile
xx
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom leveled!
Üdv
30 év körüli úrként keresek érett házaspárt, hölgy örömére.
Budapest, Pest megye a preferált.
Viberem van. Privát üzenetet várok.
Természetesen utazok is.
30 év körüli úrként keresek érett házaspárt, hölgy örömére.
Budapest, Pest megye a preferált.
Viberem van. Privát üzenetet várok.
Természetesen utazok is.
Sziasztok! Ma délután - este - éjjel Pest vármegyében - Budapesten hölyet, lányt, pár női tagját elkényeztetném nem átlagos farkammal. Férfias, kemény férfi vagyok. Intelligens. Tiszta. Humoros. Ezen felül, klubba, akár sima táncos helyre is szívesen elkísérlek, elcsábítalak
Privátban egyeztessünk

Vasárnap estére (holnap) keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.
Ma késő este valaki ? sokkmindenre nyitott vagyok

Sziasztok! Ma v holnap estére keresünk egy párt adatlap szerint! smile
Szívesen látok vendégül egy fiatal szexi pár vagy egy gyönyörű egyedül álló hölgyet ma délután 16:00-tól a 13. kerületi lakásomban. Fiatal fekete francia fiú vagyok.
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
40-es 190/90 19/6 férfiként keresek egy kedves nőt vagy párt kölcsönös örömszerzésre
Képeimet adatlapomon láthatod!

25 éves nagydarab srác vagyok
ma este kb fél nyolc - kilenc között szopnék és dugatnám magam (gumival) lajosmizsén
helyem lenne
ma este kb fél nyolc - kilenc között szopnék és dugatnám magam (gumival) lajosmizsén
helyem lenne
Sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kiváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,maszázs is szóba jöhet..bármire nyitottt vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Budapesten ma estére keresünk pasit akit meglatogathatunk,légy ápolt szőrtelen .
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,nudi,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres privi .
Ma este 11 után szopatna valaki Vecsés, Monor környékén? Utazni tudok, helyem nincs.