Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok! Önmagára igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy igényes,40-50 év közötti hölgyet vagy esetleg párt…
sziasztok
biszex fiu-lany part keresunk,olyan part ahol mindketten szeretnek szopni es dughatoak.mi is ilyenek vagyunk
hely auto van,irjatok,ismerkedjunk
csok Andi es Andras
biszex fiu-lany part keresunk,olyan part ahol mindketten szeretnek szopni es dughatoak.mi is ilyenek vagyunk

hely auto van,irjatok,ismerkedjunk
csok Andi es Andras
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Párokhoz,csatlakoznék hármashoz!
Párokhoz,csatlakoznék hármashoz!
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ehhez keresnék párokat Budapesten!
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ehhez keresnék párokat Budapesten!
Kedves lanyt keresek akit vonz egy ferfi analis izgatasa. Irj batran akkor is ha meg nem csinaltad, de kiprobalnad!
Sziasztok.Ma este Érden párt.lányt fogadnánk.Bi lánytagú pár vagyunk.Utazni is tudunk.
Kapcsolatban lévő 50+os pasiként keresek hasonló paraméterű hölgyet,esetleg párt.
Kötelezettségek nélküli,szimpátián alapuló,diszkrét szex kapcsolat.
Ducik előnyben..
Kötelezettségek nélküli,szimpátián alapuló,diszkrét szex kapcsolat.
Ducik előnyben..
Sziasztok!Hölgyeknek,vagy hetero pároknak szállás,vagy búvóhely nappalra/éjszakára sárbogárdon,pesttől egy órányira csendes,nyugodt környéken.Teljesen ingyen,vagy megbeszélés szerint.
Sziasztok,bp-n keresek nőies hölgyet közelebbi ismerettségre. Ha szereted a szexi cuccokat magadon, még jobb

Sziasztok! Budapesten valaki mostanában? Van helyem.
Hölgyek és párok. A mai napon Budapesten ha valaki menni szeretne vásárolni nagyon szívesen besegitek neki autóval. Írjátok bátran privátban.
Sziasztok!
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
Hali, ma hölgy aki jönne hozzám? Privátban irj.. Szép napot
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Valóban nimfomániás nőt keresek hosszú távra
Írj, ha érdekel!

Hatalmas szexuális étvágyam csillapítására keresek hölgyeket vagy párokat. írjatok bátran

Péntek,szombat esére intelligens masszőr féri keresi partnereit. Hely megoldható. Budapest!!!