Budapesti fiatalember 18 és 50 év közötti hölgypartnerét keresi
38 éves, fiatalos független budapesti férfi vagyok. Átlagos termetű, 170 cm magas, 67 kg, rövid barna haj és barna szem. Kellemesen potens intimmel.
18 és 50 év között keresem hölgy partnerem, aki szintén igényelné a rendszeres, kellemes és intenzív együttléteket. Kedvelem az érzéki összebújós csókolózást, de nem riadok vissza az intenzívebb és extrémebb dolgoktól sem. Számomra a legfontosabb az, hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Minden olyan tevékenységre nyitott vagyok, ami mindkettőnknek örömet és kielégülést jelent.
Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresek és szívesen találkoznál is, vedd fel velem a kapcsolatot! Várom mielőbbi jelentkezésed!
38 éves, fiatalos független budapesti férfi vagyok. Átlagos termetű, 170 cm magas, 67 kg, rövid barna haj és barna szem. Kellemesen potens intimmel.
18 és 50 év között keresem hölgy partnerem, aki szintén igényelné a rendszeres, kellemes és intenzív együttléteket. Kedvelem az érzéki összebújós csókolózást, de nem riadok vissza az intenzívebb és extrémebb dolgoktól sem. Számomra a legfontosabb az, hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Minden olyan tevékenységre nyitott vagyok, ami mindkettőnknek örömet és kielégülést jelent.
Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresek és szívesen találkoznál is, vedd fel velem a kapcsolatot! Várom mielőbbi jelentkezésed!
Ma est 20-21 ora felé reptéren leszek szopathatna valaki kurvásan
Rendszeres,diszkrét szex kapcsolatra keresek partnert.
Magas,sportos,nős pasi vagyok,szex terén sok mindenre nyitott.
Privátban írj.
Magas,sportos,nős pasi vagyok,szex terén sok mindenre nyitott.
Privátban írj.
Sziasztok! Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni !
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni !
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek kalandra ma estére bpn, helyem nincs, utazni tudok. Nyitott vagyok sok mindenre! Sziasztok
Nagykőrös és környékén szopnék idősebb férfit
Én 33.éves
Én 33.éves
Sziasztok ! péntektől vasárnapig nyíregyházán leszunk ! Harmadiknak keresünk pasit a feleségem örömére ! Nagy intim előny !
Sziasztok
Pedterzsébet most?..
Pedterzsébet most?..
Sziasztok !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Holnap délelőtt Alsónémedi Dabas környéken párral randiznék autós kaland esetleg
Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom leveled.Szép napot!
Sziasztok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Sziasztok,
Hosszabb távra keresek hölgyet, akiben ott a tűz, a szenvedély, az élvezetek megszállottja...nem zavar,ha van párod és szeretői viszonyban gondolkodsz. Főváros és környéke, max 60 km.
Hosszabb távra keresek hölgyet, akiben ott a tűz, a szenvedély, az élvezetek megszállottja...nem zavar,ha van párod és szeretői viszonyban gondolkodsz. Főváros és környéke, max 60 km.
Sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral. Imádok örömet okozni, kényeztetni. Helyem van péntek estére vagy szívesen utazom is.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Szombat estére keresünk egy csajszi ismerosommel csak lányt harmadiknak.
Nős pasi,diszkrét,titkos szeretőt keres….
Rendszeres találkák…
Rendszeres találkák…
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Sziasztok,
Budapesti 40-es heteró Pasi csatlakozna párhoz
Sziasztok,