Cegléd-Nagykőrös környékén valaki?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét

Sziasztok.Vasárnap hajnali-délelötti afterozáshoz keresünk lányt,hölgyet,elsősorban a hölgyünk örömére.Helyünk van..
Kedves Hölgyek!
Független 39-es pasi keres hosszabb vagy akár rövidebb távra egy olyan hölgyet, aki nem akar elköteleződni, de szeretné élvezni az életet és kielégíteni valakivel a vágyait. Találkozzunk, beszélgessünk egy kávé vagy üdítő mellett. Vagy akár egy vacsora mellett valahová beülve.
Budapest 3. kerületben - Flórián tértől nem messze lakom
.
Független 39-es pasi keres hosszabb vagy akár rövidebb távra egy olyan hölgyet, aki nem akar elköteleződni, de szeretné élvezni az életet és kielégíteni valakivel a vágyait. Találkozzunk, beszélgessünk egy kávé vagy üdítő mellett. Vagy akár egy vacsora mellett valahová beülve.
Budapest 3. kerületben - Flórián tértől nem messze lakom

Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. 40 éves férfi vagyok, imàdok jó hosszan nyalni és szexelni. Többször egymás után.
Sziasztok!
Hétfőn, kedden pár játszó társa lennék
Ha vannak vágyaitok amit kiélnétek, kiprobálnátok, írjatok bátran
30éves, sportos, ápolt egészséges férfi vagyok, és merek találkozni is. Enyhe biszex dologtól sem zárkózom el.
Dél pesti régióból keresek leginkább!
Hétfőn, kedden pár játszó társa lennék
Ha vannak vágyaitok amit kiélnétek, kiprobálnátok, írjatok bátran
30éves, sportos, ápolt egészséges férfi vagyok, és merek találkozni is. Enyhe biszex dologtól sem zárkózom el.
Dél pesti régióból keresek leginkább!
Sziasztok!
A mai estém tartalmas eltöltéséhez keresek egy lányt.
Helyem van Leányfalun!
A mai estém tartalmas eltöltéséhez keresek egy lányt.
Helyem van Leányfalun!
Sziasztok!
Nekünk is ugyan ez az érdeklődési körünk. (Ez egy válasz Kettesben 75 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 13:11
Nekünk is ugyan ez az érdeklődési körünk. (Ez egy válasz Kettesben 75 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Párokkal ismerkednénk! Egymás elötti sex! Csak párokkal!!! És csak is egymás előtt!!
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
Sziasztok! Szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok. Múlthéti sikeres hármas után, ismét párt keresek erre az estére egy szenvedélyes hetero alapú együttléthez.
Utazni tudok reális távolságon belül.
22 éves pasi vagyok, 18/4,5 intimmel smile képeim kapcsolatra jelölés után nyílnak meg
Utazni tudok reális távolságon belül.
22 éves pasi vagyok, 18/4,5 intimmel smile képeim kapcsolatra jelölés után nyílnak meg
Sziasztok. 06.15-én egésznap Pesten leszek másodmagammal egy haverommal
szívesen töltenénk meg a napunk egy kis erotikával
Párokhoz vagy egyedülálló nőkhöz csatlakoznánk vagy csatlakoznék
aki magára ismer az írjon üzenetet s a részleteket megbeszéljük
tehát , hogy ne legyen félre értés 1 vagy 2 heteró férfi csatlakozna párhoz vagy hölgyhöz

Sziasztok!
Bi transz fiúként ismerkednék egy kedves párral.Sokat vagyok Pesten.
Bi transz fiúként ismerkednék egy kedves párral.Sokat vagyok Pesten.
Diszkrét pipa Neked, nálam.

Ápolt, igényes, jóképű pasiként szeretnék maximális diszkréció mellett érzékien, odaadóan szopni, nyalni, nyelni.. Párok, igényes férfiak jelentkezését várom üzenetben.
Sziasztok. Intelligens férfiként keresek házaspárt.
Olvassátok adatlapom,nézetek meg .
Hétköznap napközben XXker mediterrán lakóparkban elérhető vagyok.
Merjetek megszólitani,kezdeményezni.
Olvassátok adatlapom,nézetek meg .
Hétköznap napközben XXker mediterrán lakóparkban elérhető vagyok.
Merjetek megszólitani,kezdeményezni.
Elhanyagolt anyukát v hölgyet kényeztetnék!!!
Holnap 1korul déli környékén kaland?
Szívesen csatlakoznék egy igényes párhoz hetero alapon! Utazni is tudok, de vendégül is tudlak Titeket látni otthonomban, első sorban Budapesten és környékén.
Sziasztok!
21:00 óra után keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
21:00 óra után keresek aktív partnert Budapesten belül. Hely/autó szükséges.