Ma delutan hölgy v par?
Hölgyet keresek, aki imád nyalatni és szüksége is van rá hogy alaposan, spriccelésig nyalják. A szörös punci a kedvencem, de nem feltétel. Diszkrét helyem van. Jössz, ráülsz a számra és hagyod hogy kinyljalak alaposan. Privátban jelezd ha benne vagy.
Sziasztok! Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Szigetszentmikloson napközben cumiznék
sziasztok hétvégére keresnénk párokat közös együttlétre párcserére kecskémet mellet kis faluba vagyunk elérezőek de utazni is tudunk
Holnapi ,az az keddi napra keresek heteró párt, unatkozó nőt Budapesten
Itt vagyok.
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2024. 03. 25. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetszentmikloson cumiznék
Keményen szopató, méretes, dákójú, pasikat keresek! Mély torkosan szopok, nyelem, nyalok is. Kúrható vagyok! Helyem van!! Érd-Bp. és környékén valakik???
Írj üzit!!

Sziasztok,
Péter vagyok, 30 éves, 185cm magas 77kg, sportosabb alkat, most szombatra egy párt keresek, hármas, cuckold szerepre, BP., Pest déli része. Többit privátban.
Szép napot.
Péter vagyok, 30 éves, 185cm magas 77kg, sportosabb alkat, most szombatra egy párt keresek, hármas, cuckold szerepre, BP., Pest déli része. Többit privátban.
Szép napot.
Szia!
Amit tudni kell rólam, hogy autóm van utazni tudok. 20 éves vagyok 175 centi magas vagyok 85 kiló átlagos testalkattal. Kopasz vagyok és van szakállam, 17-es intimmel rendelkezem ami szintén csupasz. Imádok szexelni, szex téren szeretem a vad és a romantikus alkalmakat is. Imádok puncit nyalni, pettingezni stb... Egyszóval élek halok a női testért és a gyönyörért.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Amit tudni kell rólam, hogy autóm van utazni tudok. 20 éves vagyok 175 centi magas vagyok 85 kiló átlagos testalkattal. Kopasz vagyok és van szakállam, 17-es intimmel rendelkezem ami szintén csupasz. Imádok szexelni, szex téren szeretem a vad és a romantikus alkalmakat is. Imádok puncit nyalni, pettingezni stb... Egyszóval élek halok a női testért és a gyönyörért.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok.Április elejére keresek szoló hölgyet / párost mindenféle mókára.
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Fiatal 23éves srác vagyok. átlagos 178/63kg testalkattal.
Önmagára igényes és diszkrét(ezt kölcsönösen el is várom)
Csak valós személyeket keresek ne húzzuk feleslegesen egymás idejét!
(Nincs tapasztalatom párral, de nagyon izgat)
(pest megyében vagyok de tudok utazni ésszerű keretek közt. pest megye, budapest, jnsz, stb)
Sziasztok !
Ma délután szívesen szórakoztatnák egy nőt a valóban 23 cm es cerkámmal
Ma délután szívesen szórakoztatnák egy nőt a valóban 23 cm es cerkámmal
Hölgy előtt kiverném,diszkréten.
Szép napot!
3.kerületben húsimádó pasi husis hölgyet kényeztetne!
Élvezz, hogy élvezzem!
3.kerületben húsimádó pasi husis hölgyet kényeztetne!
Élvezz, hogy élvezzem!
Sziasztok, 69-es felallast szeretnem gyakorolni. No, par, travi, ferfi, az mindegy, csak 69-legyen. Helyem van.
vastag farkú pesti srácot keresek :P
Írtam nektek.
(Ez egy válasz Fiatalparhetero üzenetére (2024. 03. 24. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 24. vasárnap 16:16

Sziasztok! Ma estére keresünk sportos, igényes, sármos férfit 30 év felett!
Kizárólag hetero, és nagyobb mérettel rendelkező ember írjon!
Aki otthon van a fotózás világában ezek mellet, az csak előny!
Képeket szeretnénk csinálni, kis extrával!
Kizárólag hetero, és nagyobb mérettel rendelkező ember írjon!
Aki otthon van a fotózás világában ezek mellet, az csak előny!
Képeket szeretnénk csinálni, kis extrával!
Valakinek nincs kedve el élveztetni? Én kiszökök a csajom mellől te már a lépcsőházban vársz álló fasszal ki megyek és máé csinálod is
élvezek egy nagyot és mész! 12.ker

Tatai környéki bi pasit vagy párt keresünk közös játékokra. Pasik között csakis az orál jöhet számításba, semmi más. Tatán van helyünk. Nem dohányzunk. Fotócsere fontos, vakrandiban nem hiszünk. A wc-n, fekete körömmel készült intim fotók kifejezettten hátrányt jelentenek. Szakállt nem preferáljuk. Ha messzebről jössz, tudj utazni. Esti órákban érünk rá, feleséget megcsalni, délelőtt, munkaidőben nem a mi formánk. Április első felében tudnánk is találkozni.