Sziasztok!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék, esetleg csatlakoznék!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran! 13.kerületben lakom!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék, esetleg csatlakoznék!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran! 13.kerületben lakom!
Sziasztok.
03.24.-en vasarnap delutanra ES estere(kb.22 oraig)keresunk harmasra es elsodlegesen a holgy igenyeinek kiszolgalasara ferfi partnert pesti helyszinnel a belvarosban.Foto,telefon,ismerkedes delutan,szimpatia eseten folytatas kora estetol.Biszex beallitottsag es 17 cm feletti meret elonyben.Az adatlapunkon leirtak a mervadok,valasz csak azok teljesulese eseten.
03.24.-en vasarnap delutanra ES estere(kb.22 oraig)keresunk harmasra es elsodlegesen a holgy igenyeinek kiszolgalasara ferfi partnert pesti helyszinnel a belvarosban.Foto,telefon,ismerkedes delutan,szimpatia eseten folytatas kora estetol.Biszex beallitottsag es 17 cm feletti meret elonyben.Az adatlapunkon leirtak a mervadok,valasz csak azok teljesulese eseten.
Sziasztok.
Andras vagyok, 28 eves urkent szivesen ismerkednek párral.
Magamrol nehany mondat:
28 eves vagyok, hetero, kedvelem a 40 koruli korosztaly.
183 magas, 94 kg vagyok korulbelul, rövid haj, jokepunek mondott ur. De beszeljenek a fotok , ha kapok viber elerhetoseget, ott cserelhetúnk..
Fetisem a nagy cici, csakis normal dokgok erdekelnenek.
Helyileg en Pest megyeben lakom , Solymaron, szivesen reszt veszek buliban is.
Reszemrol diszkrecio adott.
Varom szives visszajelzest.
Udv, Andras
Andras vagyok, 28 eves urkent szivesen ismerkednek párral.
Magamrol nehany mondat:
28 eves vagyok, hetero, kedvelem a 40 koruli korosztaly.
183 magas, 94 kg vagyok korulbelul, rövid haj, jokepunek mondott ur. De beszeljenek a fotok , ha kapok viber elerhetoseget, ott cserelhetúnk..
Fetisem a nagy cici, csakis normal dokgok erdekelnenek.
Helyileg en Pest megyeben lakom , Solymaron, szivesen reszt veszek buliban is.
Reszemrol diszkrecio adott.
Varom szives visszajelzest.
Udv, Andras
Házaspár keresi a család házibarátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Szombat reggel Szentendre környékén orál valaki?
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket és párokat keresek Újpalotán és környékén.Ápolt diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok nagy intimmel keresunk ferfit a felesegem örömére csak is heteró alapon ! Átlag intimmel kerlek ne irj ! Eger és környéke!
Sziasztok!
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Sziasztok.
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max. 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max. 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...

Ma deli orakban raero bi ferfitagu part keresek akik nem beszelgetni hanem talalkozni akarnak! Irjatok elerhetoseget, kepeid legyenek.
Olyan igényes párokkal ismerkednék állandó kapcsolatra, ahol a hölgy irányítható, használható akár a férje/ partnere előtt is (cuckold, bukakke, creampie, gangbang, stb..stb.).
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Sziasztok. Szombat estétől progit, kalandot keresünk.
Sziasztok!
Budapesten keresnék olyan partnert, aki alázna kis pöcsű srácot, ha magadra ismertél kérlek írj privátban.
Budapesten keresnék olyan partnert, aki alázna kis pöcsű srácot, ha magadra ismertél kérlek írj privátban.
Reptér és környékéről pár vagy hölgy?
Sziasztok! Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakozna egy jó méretű srác. Hármasban van tapasztalatom.
Sziasztok!
Igényes bi fiúként ismerkednék barátkoznék egy kedves párral.
Szép napot!
Igényes bi fiúként ismerkednék barátkoznék egy kedves párral.
Szép napot!
Sziasztok ma 11-dél körül Soroksár Auchannál nő esetleg pár kalandozni?
Feleségem kényeztetésére, heteró alapon keresünk egy srácot. Várhatóan április 5 vagy 6-a lenne a "buli".
Helyszín pontosan még nem tisztázott, de valahol nyugat-dunántúlon leszünk.
Érdeklődőket privátban fogadunk.
Helyszín pontosan még nem tisztázott, de valahol nyugat-dunántúlon leszünk.
Érdeklődőket privátban fogadunk.