Sziasztok!
Budapesten ,valóban nagy méretű cerkát kedvelő nőt keresek !
Heteró alapon párhoz csatlakoznék.
Budapesten ,valóban nagy méretű cerkát kedvelő nőt keresek !
Heteró alapon párhoz csatlakoznék.
Sziasztok
Szombat estere keresek csinos part budapesten
csak szolo ffi kent csatlakoznék. Vagy esetleg bulit
autos kaland is erdekelne
Szombat estere keresek csinos part budapesten

Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), ismerkedéssel, beszélgetéssel összekötve, akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Utazni tudunk. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni. Csak hölgyek és párok jelentkezését várjuk! Köszönjük!

Ki/knek lenne kedve el elvezetni és a végén rám intézni ami jön?olyan aki/knek bejönnek a Nagydarab tetovált szép farku pasik
nálad vagy kocsimban!

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Fiatal párt keresek hármas vagy cuckold szexre,csak nagy méretet kedvelő hölgytagú pár levelét várom.
Csütörtök. BP-szeged, M0-M5 parok auto kaland.., talan.., uzeneteim...
Holnap korán reggel Pesten vagyok. Egy kis reggeli kaland??? Valakiknek ötlet???
Hali!
Április első pár napján keresek hellyel rendelkező párokat/hölgyeket!
Nagy vágyam egy milf aki imádja a fiatalokat!
22/178/63
Pest megye előny, de utazni is tudok.
Kezdő párokhoz is beszállnék akár csak watchingra, szopatásra is!
Április első pár napján keresek hellyel rendelkező párokat/hölgyeket!
Nagy vágyam egy milf aki imádja a fiatalokat!
22/178/63
Pest megye előny, de utazni is tudok.
Kezdő párokhoz is beszállnék akár csak watchingra, szopatásra is!
Szigetszentmiklós környékén hölgyet
Sziasztok! Igényes, tapasztalt, nagy méretű férfiként keresnék egy érett párt, lehetőség szerint hosszú távon…
Popsi dugó srácokat keresek ma délutánra, belváros hely van

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Sziasztok
Szombaton délelőtt Budapesten valaki tali? Írj privátban.
Szombaton délelőtt Budapesten valaki tali? Írj privátban.
Aktív bi pasi vagyok, péntek délutánra, estére eresem, partnerem.
Bi pár, személyében, Budapest is Kke. Rólam, 185/90, 36 éves, 18/5 körülmetéllt,intim méretű.
Helyem nincs, de utazni tudok.
Bi pár, személyében, Budapest is Kke. Rólam, 185/90, 36 éves, 18/5 körülmetéllt,intim méretű.
Helyem nincs, de utazni tudok.
Szép napot!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 43 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Kifejezetten bi harmasra keresek csinos part. Tapasztalatom van. Szivesen szopnek, nyalnek, spermas puncit /popof is. Igen eseten dughato is vagyok! Tapasztalatom van boven, helyem is ha kell, de csak a hajnali orakban es napkozben munkaidoben erek ra.
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Tele a farkam és sok jön
imádom ha magamra elvezhetek! Nálad vagy kocsimban! Ha közben izgatnad a seggem az pluszpont!