sziasztok szombaton megfordulunk szeged környékén szívevsen megismerkednénk szombat este másik pár esetleges négyes is szóba jöhetne
Sziasztok!
Úgy fest hogy szeretnénk női beszállót is keresni, és ez esetben is fontos lenne hogy lehessen vele beszélgetni. Kor nem számít illetve legyél maximum 175cm körül a testalkatod legyen vékony vagy normál. Női tagunk is érdeklődik a dolog iránt enyhe bi beleférhet bár ebben kezdő lenne. Szóval ha ezt lehet így mondani a férfi örömére és női bi tagunk bevezetésére keresnénk a megfelelő jelöltet.Ha lehet legyél pest megyei, utazni és fogadni tudunk.Diszkréció adott és elvárt.
Most csak szóló nő vagy esetleg pár leveleit várjuk.
M&J
Úgy fest hogy szeretnénk női beszállót is keresni, és ez esetben is fontos lenne hogy lehessen vele beszélgetni. Kor nem számít illetve legyél maximum 175cm körül a testalkatod legyen vékony vagy normál. Női tagunk is érdeklődik a dolog iránt enyhe bi beleférhet bár ebben kezdő lenne. Szóval ha ezt lehet így mondani a férfi örömére és női bi tagunk bevezetésére keresnénk a megfelelő jelöltet.Ha lehet legyél pest megyei, utazni és fogadni tudunk.Diszkréció adott és elvárt.
Most csak szóló nő vagy esetleg pár leveleit várjuk.
M&J
Sziasztok!
Párral vagy hölggyel ismerkednék Budapesten!
Párral vagy hölggyel ismerkednék Budapesten!

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

párt keresek hármasra ma estére XI. ker
Ebbe klubbos világba még csak most kacsingatok, nem igazán ismerek több helyet, 2x voltam gloryba persze van néhány egymást kergető meleg, de párok is megjelennek azért… Esetleg ajánlanál egy ,,jobb” helyet?
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 20:01

Hát ne haragudj de, aki magára igényes nem kifejezetten oda jár :( Érdemes minőségi helyeket látogatni és akkor mondjuk nagyobb lehetőséggel ismersz meg több mindenkit. Bocsi
Hát ne haragudj de, aki magára igényes nem kifejezetten oda jár :( Érdemes minőségi helyeket látogatni és akkor mondjuk nagyobb lehetőséggel ismersz meg több mindenkit. Bocsi
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 19:16

Sziasztok! Jön esetleg Hölgy vagy Pár Glory Cafeba ma este? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Ma este valaki ? Akar autos kaland ?
mackós srác ismerkedne,18ker bp
Sziasztok! Jön esetleg Hölgy vagy Pár Glory Cafeba ma este? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Te miért nem írsz?
(Ez egy válasz Martinho777 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Írjatok rám kérlek privátban
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 12:34

Sziasztok! Pénteken este szimpatikus pasi aki bulizna, kalandozna egy izgalmasat velünk? Akár swinger klub látogatásban is benne vagyunk hármasban. Csak olyan jelentkezzen aki el is mer jönni, és nem csak addig vagány ameddig itt írogatni kell, hanem meg is jelenik a találkán!!! Privátban keressetek!
Szia, leszophatnál, ápolt hetvenes vagyok átlagos mérettel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 10:23
Törölt felhasználó (4608522)

Diszkrét pipa nálam Neked.
Szia, leszophatnál, ápolt hetvenes vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 10:23
Törölt felhasználó (4608522)

Keressük azt a tövid szakállas bajszos rövid szőkésbarna hajú férfit aki március 1-én a Ráckevei naturista szaunában motoros szaona sapkában ült,amelyen egy illusztrált szemüveg volt.A párommal szemezett.Nagyon szeretnénk ha jelentkezne,megszeretnénk vele ismerkedni.
Sziasztok, több mint, 1 éve teltházas swinger bulikat tartunk, és mellette swinger Podcast adást indítottunk.
Pesten szervezünk bulikat, vagy a közelébe.
Ha szeretnétek igényes szűrt bulikon részt venni, férfi oldalról csak hetero alapon, vannak korhatáros és pasitöbbletes bulik is. Akkor írjatok ránk és küldünk elérhetőséget, de minden esetben új tagot videós beszélgetéssel szűrűnk.
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád.
Pesten szervezünk bulikat, vagy a közelébe.
Ha szeretnétek igényes szűrt bulikon részt venni, férfi oldalról csak hetero alapon, vannak korhatáros és pasitöbbletes bulik is. Akkor írjatok ránk és küldünk elérhetőséget, de minden esetben új tagot videós beszélgetéssel szűrűnk.
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád.
Sziasztok! 15-16-án Budapesten ismerkednék, ápolt, jó fej diszkrét masszőr pasi vagyok, részletek privátban!
Sziasztok! Pénteken este szimpatikus pasi aki bulizna, kalandozna egy izgalmasat velünk? Akár swinger klub látogatásban is benne vagyunk hármasban. Csak olyan jelentkezzen aki el is mer jönni, és nem csak addig vagány ameddig itt írogatni kell, hanem meg is jelenik a találkán!!! Privátban keressetek!
Helló hölgyek
Pesten akár mostanában egy kis munkahelyi szex, ebben a kiváló időben, akár szabadban is egy kicsit ,kocsiban is akár.
Pesten akár mostanában egy kis munkahelyi szex, ebben a kiváló időben, akár szabadban is egy kicsit ,kocsiban is akár.